in

Niemand kon de zweren op het gezicht van de baby genezen – dan vindt haar moeder een oplossing die de dokters gemist hadden.

De 1-jarige dochter van Joanne Nevin leed maandenlang aan ernstige huidproblemen. Maar ondanks een brede waaier van medicijnen voorgeschreven door haar dokters, vertoonde de peuter geen verbetering.

Dan stootte Joanne op een wonder.

Een kind opvoeden kan een rollercoaster zijn. Vraag dat maar aan Joanne Nevin (28). Haar 1-jarige dochter Kelisha begon huidproblemen te krijgen toen ze 3 maanden oud was. Kelisha had eczeem, maar Joanne dacht dat het erger was dan dat.

“Haar gezicht stond vol zweren alsof er kokend water over haar gegoten was”, vertelde ze aan The Independent.

Joanne zegt dat mensen staarden en zich afvroegen wat er met het gezicht van de baby gebeurd was.

Lees ook  Kinderen tijdens vrijmarkt opgelicht met smerige wisseltruc.

“Toen Kelisha zes maanden oud was, bestond het leven van de peuter grotendeels uit afspraken met dokters en kinderartsen”, zei Joanne.

De medicatie en zalfjes werkten slechts voor enkele weken waarna de symptomen gewoon terugkeerden.

Als moeder van een baby, is het extreem moeilijk om lijdzaam te moeten toezien hoe je kind blijft lijden. En zelfs de dokters wisten niet hoe ze het probleem moesten oplossen. Wat konden ze in godsnaam doen?

Joanne begon op het internet te zoeken naar gelijkaardige gevallen. Ze las over ouders die hun kinderen een goedkope crème genaamd Childs Farm Baby Moisturiser gegeven hadden. Dus waarom dit niet eens proberen? Het kostte amper 5 euro. Dat deed ze, en ze gebruikte ook de badzeep van het bedrijf.

Lees ook  Nederlander riskeert vijf jaar cel nadat hij kindje (2) zo mishandelde dat het negen dagen in coma lag

Joanne gebruikte de zalf en de zeep, en na vier weken waren de resultaten zichtbaar. Het kleine meisje was van haar eczeem verlost – nadat kinderartsen maandenlang faalden om een remedie te vinden. De oplossing was dus gelegen in een normale huidzalf.

Joanne is erg blij dat de geïrriteerde huid van haar baby eindelijk tot het verleden hoort. En hoewel er eigenlijk geen wondermiddelen bestaan tegen eczema of gelijkaardige huidaandoeningen, kan het verhaal van Kelisha andere wanhopige ouders hoop geven. De oplossing hoeft niet altijd duur te zijn. Soms is het de moeite waard om ook goedkope oplossingen te testen.

Jongen neemt wraak op pestkop en wordt geschorst. Nu verspreidt de stiekeme “straf” van papa zich als een lopend vuurtje.

Zwerfhondje wacht op de dood langs de kant van de weg, maar dan ziet automobilist haar liggen