in

Niemand komt opdagen voor verjaardagsfeest van meisje met autisme – nu vraagt moeder om hulp

Het grootste verlangen van een ouder is om hun kinderen gelukkig te zien. De meeste ouders weten dat ze hun kinderen niet tegen alle mislukkingen kunnen beschermen, maar tot op zekere hoogte proberen alle ouders altijd hun kinderen te beschermen tegen de wrede wereld.

Kristina Bryan, die Tina wordt genoemd, werd op 18 september 16 jaar.

Haar moeder Angel Neighbors vertelde dat er een groot feest was gepland door de familie om de speciale dag te vieren, waar haar dochter erg naar uitkeek.

Tina heeft autisme en heeft speciale behoeften, waardoor het voor haar wat moeilijker is om vrienden te maken.

Lees ook  Vrouw uit Den Haag vindt gigantische spin en krijgt meteen advies: “Brand uw huis plat!”

Geen enkele persoon kwam naar het feest, wat de familie pijn deed, ook al wisten ze dat Tina niet veel vrienden had, aldus internationale media.

“Ze had het gevoel dat het kwam omdat ze speciale behoeften heeft, en dat ze anders is dan alle anderen. Dus sindsdien heeft ze een diepe depressie,” zegt haar moeder Angel.

Tina heeft een speciale liefde voor Barbiepoppen, dus moeder Angel probeert nu mensen op internet te betrekken om felicitaties te sturen, hopelijk met Barbie thema’s, om haar dochter op te vrolijken.

Lees ook  Ex-liefje van Rapper Boef post pikante foto

Angel zegt dat ze Tina probeert te bewijzen dat het mensen wel degelijk iets uitmaakt. Ze is ervan overtuigd dat de felicitaties ervoor zorgen dat Tina zich in deze moeilijke tijd beter voelt. De moeder schrijft dit op sociale media:

“Iedereen die Tina een verjaardagskaart wil sturen, kan deze naar het volgende adres sturen: 2904 Bethany Road Rustburg, Va. 24588”

Wij van Ongelooflijk hopen dat Tina veel kaarten krijgt waar ze blij van wordt en ze zich hierdoor minder alleen voelt.

Wibra failliet, 439 werknemers verliezen baan

Pup wordt voor dood achtergelaten op stortplaats