in

Niemand had een idee dat merrie Daisy zwanger was van een tweeling – en tegen alle verwachtingen overleefden ze

Toen Jenni’s geliefde merrie Daisy beviel van haar eerste veulentje, was Jenni dolenthousiast. Maar de dag verliep niet zoals verwacht. Het verliep veel, veel beter.

Wanneer een merrie zwanger is van twee veulentjes is het vrij normaal dat eentje het niet overleeft. Maar Daisy had wel heel veel geluk.

Daisy was zeven dagen over tijd dus gingen Jenni en haar collega van een andere fokkerij in Zuid-Afrika checken hoe het met Daisy ging. Toen zagen ze dat ze op het punt stond om te bevallen. Ze kwamen net op tijd om te helpen met het eerste veulentje, Don Quichot.

Lees ook  Keelontsteking symptomen: dit zijn ze allemaal op een rij

Hij was gezond, maar ze waren verrast om te zien hoe klein hij was, want Daisy’s buik was namelijk bijzonder groot gegroeid in de laatste fase van haar zwangerschap.

Door het gelukzalig gevoel en gejuich om de geboorte van Don Quichot, begonnen Jenni’s honden plots te blaffen van enthousiasme. Toen Jenni terugkeerde naar Daisy, zag ze tot haar grote verbazing dat het paard op punt stond om te bevallen van een tweede veulen.

Jenni belde onmiddellijk om hulp van collega Guy om e kleine Don Quichot mee te nemen om Daisy niet af te leiden van haar tweede bevalling. En ja hoor, enkele minuten later werd Duet geboren.

Lees ook  Politieagent zet man aan de kant die erg veel op zijn zoon lijkt. Seconden later ziet hij wat er op z’n dashboard ligt.

Jenni had geen dat Daisy een tweeling verwachtte! Enkele minuutjes na de geboorte, stond ze recht en vol ongeloof juichte ze van blijdschap om haar twee nieuwe veulentjes op de boerderij.

Hoe geweldig! Ik hoop dat de veulentjes gezond zijn en kunnen opgroeien als sterke, gezonde paarden!

Hieronder kan je een video zien van de schattige Don Quichot en Duet toen ze twee weken oud waren. Je kan meer foto’s van Jenni’s boerderij zien op haar Facebookpagina.

Deel deze ongelooflijke geboorte met je familie en vrienden als je ook vindt dat nieuw leven ongelooflijk is.

Toen ze deze foto nam, had deze 21-jarige geen idee dat het ondenkbare op het punt stond te gebeuren

Officier ziet mannen in het bos met een hond – dan merkt hij wat ze in hun tas hebben