in

Niemand begrijpt waarom deze vader zijn ex-vrouw nog altijd rozen stuurt – dan onthult hij de ongelofelijke waarheid.

Alle koppels die trouwen of kinderen krijgen, hopen dat hun liefde eeuwig zal duren. Maar om uiteenlopende redenen is dat niet altijd het geval. Of je nu kinderen hebt of niet, uit elkaar gaan is een van de moeilijkste ervaringen in het leven. En zoals we allemaal weten, is het vaak eenvoudig om in boosheid en verwijten te vervallen, en daar is eigenlijk niemand bij gebaat.

Dit is nog meer het geval als er kinderen zijn. Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat kinderen nooit het slachtoffer mogen zijn van een echtscheiding. In een post die als een lopend vuurtje de wereld rondging, beschrijft vader Billy Flynn hoe hij omging met zijn echtscheiding.

Lees ook  Met een warm bad nemen verbrand je evenveel calorieën als een wandeling van 30 min, aldus de wetenschap

“Ik voed twee kleine kereltjes op”, zegt hij in de onderstaande post. Voor de verjaardag van zijn ex ging hij tot het uiterste om haar speciaal te doen voelen. Hij wil gewoon dat zijn zonen zien dat er voor hun moeder gezorgd wordt. Hoewel dat voor hem niet altijd even plezierig is, wil hij het goede voorbeeld geven.

“Het is de verjaardag van mijn ex vandaag, dus stond ik vroeg op om bloemen te kopen en een cadeautje dat de kinderen aan haar zouden kunnen geven. Iemand vroeg me waarom ik dit nog doe voor haar. Dat verveelt me een beetje. Dus dat wil ik even uitklaren.

Lees ook  Enthousiaste haan sprint iedere dag naar de schoolbus om zijn beste vriendinnetje te begroeten

Ik voed twee kleine kereltjes op. Het voorbeeld dat ik stel zal bepalen hoe ze naar vrouwen kijken en hen in de toekomst zullen behandelen. Dat is nog meer het geval omdat we gescheiden zijn.

Geef het goede voorbeeld en sta er gewoon boven. Dit is groter dan jezelf. Voed je zonen op tot goede mannen. Voed sterke vrouwen op. Alsjeblieft. De wereld heeft hen nodig, meer dan ooit.”

Ware woorden! Ook al is een scheiding erg pijnlijk en langs beide kanten voor een gekrenkte trots zorgt, is het voor beide kinderen het beste dat ze zien dat hun ouders elkaar nog respecteren.

Mysterieuze aankondiging voor het huwelijk van Harry en Meghan – annuleert alles.

Charlie werd achtergelaten om te sterven – maar dan komt zijn reddende engel ten tonele