in

Niels en Rosanna vallen keihard door de mand na expose Temptation-Damian

Oud Temptation-deelnemer Damian Diepeveen haalt keihard uit naar Niels van der Zanden en Rosanna Voorwald…

Dit doet de realityster nadat de oud-deelnemers Niels en Rosanna in een interview met Grazia hebben laten weten dat ze de keuze van RTL meer dan terecht vinden.

Volgens Rosanna was zij namelijk zelf óók meermaals de dupe van manipulatie achter de schermen.

Hier is Damian het totaal niet mee eens en laat daarom op Instagram iets heel anders zien. Hij deelt een screenshot waarin Rosanna aan Damian laat weten dat zij en Niels ‘nep uit elkaar’ willen gaan om mee te kunnen doen aan een realityprogramma.

De een na de andere kandidaat heeft inmiddels een boekje open gedaan nadat er grote opheft ontstond rondom een ‘aanrandingsscene’ in het realityprogramnma De Villa.

Zo trekt Thomas Cox, uit Temptation Island VIPS, op social media zijn mond open. En ook Rodanya en Demi uit ‘het saaiste seizoen ooit’ klappen uit de school bij de Telegraaf.

Damian is het totaal niet eens met deze realitysterren. Hij vindt het zelfs hypocriet dat ‘die influencers’ het nu goed vinden van RTL dat ze deze ‘guilty pleasure’ voorlopig van de buis afhalen.

“Al die ‘influencers’ die het nu ineens oh zo goed vinden dat Temptation van de tv wordt gehaald omdat ze soort van niet goed zijn neergezet en gemanipuleerd.

Lees ook  16-jarige doodt jong meisje in auto-ongeval, politie vindt briefje in haar hand die mijn hart doet breken

De meest hun carrière is gebaseerd op hun gedrag in Temptation dus doe niet zo hypocriet. Als Temptation NL/BE meer zou lijken op de Amerikaanse versie zou er niks aan de hand zijn” schrijft de reality-ster op zijn social media.

Damian is niet de enige die er zo overdenkt, want ook oud Temptation VIPS-deelnemer Ruud Zwaan deelt dezelfde mening als Damian.

Op Instagram deelt Ruud ‘de waarheid achter Temptation Island’ (zie bovenstaande video). “Gesproken” reageert Damian weer onder de video van Ruud.

RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst vertelde aan RTL Nieuws dat al hun guilty pleasure-programma’s voorlopig worden opgeschort.

RTL heeft inmiddels een externe partij ingehuurd om onafhankelijk onderzoek te doen naar de incident rond verleidingsprogramma’s als De Villa, Temptation Island en Love Island.

De zender wil op deze manier ‘alle feiten boven water krijgen’, zo staat in een statement naar aanleiding van het tijdelijk schrappen van dergelijke shows.

Volgens Peter zijn er bij RTL zelf ook “ethische grenzen” overschreden. Van der Vorst heeft na intern onderzoek al twee medewerkers die in hadden moeten grijpen op non-actief gezet.

Lees ook  Hond van vier maanden hond wordt achtergelaten in een “high-kill” asiel, maar krijgt onverwachte hulp

Het realityprogramma De Villa werd vorige week per direct van de buis gehaald door RTL. Op Twitter doken enkele fragmenten op waarin s*ksueel grensoverschrijdend gedrag wordt gepromoot en dat zorgt voor een hoop kritiek…

Het gaat om de onderstaande fragmenten. In de ene is te zien hoe een kandidaat een ander uitscheldt, nadat zij hem ondanks herhaaldelijke pogingen geen zoen wil geven.

Het tweede fragment is een stuk heftiger. Hierin is te zien hoe kandidaat Jady dronken en alleen op haar slaapkamer ligt, maar ‘bloedjege*le’ José het er niet bij laat zitten. Hij wil s*ks met haar en gaat toch nog op haar liggen.

Foto’s gelekt van GTST-ster Gigi Ravelli

Zo ziet de knappe moeder van Nicolette van Dam er uit!