in

Nicolette Kluijver en Joost ondanks relatieproblemen tóch gezellig op vakantie

Presentatrice Nicolette Kluijver en plastisch chirurg Joost Staudt lijken ondanks hun relatieproblemen toch prima met z’n tweeën op vakantie te kunnen. Op Instagram delen ze een aantal kiekjes van hun wintersport, samen met de kinderen.

Nicolette schreef begin januari op Instagram dat zij en haar man Joost zouden gaan scheiden. De post werd verwijderd en later bevestigden de twee dat ze toch willen knokken voor hun huwelijk.

Wel woont Nicolette niet meer bij haar man in Ouderkerk aan de Amstel, maar op een kilometer afstand in een villa.

Lees ook  De man vindt een dode worm in de verpakking van zijn komkommer.

Zo kan ze beter nadenken over de toekomst met haar man. “We zien het verder wel”, liet ze eerder weten aan Story.

Niét vreemdgegaan
Nadat bekend werd dat het huwelijk van Nicolette en Joost in zwaar weer verkeerde, deed het gerucht de ronde dat Nicolette vreemd zou zijn gegaan.

Zelf beweert ze dat daar niets van waar is bij Story. “Van alles wat ik al op mijn bord heb, krijg ik ook nog te maken met leugenachtige roddels dat ik ben vreemdgegaan. Dat klopt absoluut niet.”

Lees ook  Deze grootouders proberen de baby te leren praten, maar ze hadden het woord dat hij koos niet verwacht

Skivakantie
Ondanks de problemen in hun relatie lijken ze zich toch prima te vermaken op wintersport in Oostenrijk. Samen met hun tweeling Ana-Sofia en Jesse en Isabella genieten ze van de sneeuw.

Al eerder plaatste Nicolette een foto van Jesse op zijn skietjes waar ze als apetrotse moeder bijschreef: “Ik kan wel janken zo gelukkig maak je mij”.

18x baby’s met een volwassen gebit, en dat ziet er eng uit!

Schuldeisers nemen baby mee als onderpand