in

Neef en nicht uit Almelo met elkaar naar bed

Valentijnsdag 2019 eindigde voor een neef en nicht uit Almelo in bed. Volgens de officier van justitie was er sprake van ver krachting, hij eist een gevangenisstraf van anderhalf jaar.

De verdachte ontkent. „Natuurlijk is er sprake van schaamte omdat wij familie zijn, maar dit hebben wij samen gedaan.”

Op 14 februari 2019 ging S. (34) naar een café in Almelo om sigaretten te halen. Daar kwam hij zijn ruim tien jaar jongere nicht tegen, zij zeiden elkaar gedag en S. ging weer naar huis.

Later die avond spraken zij via Facebook af dat zij met drie vrienden nog wat kwam drinken bij hem thuis.

Na een paar drankjes gingen de vrienden weg en bleef zij slapen, omdat ze anders naar de andere kant van de stad moest fietsen. Van s*ksuele spanning was toen nog geen sprake.

Een half uur na vertrek melding bij politie
De hoogslaper van zijn zoon was nog niet goed bevestigd dus zij bleef bij hem in bed slapen. Daar begonnen zij te zoenen.

Lees ook  Toverland is op zoek naar enge lelijke mensen om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen tijdens Halloween!

De verdachte en het slachtoffer zeggen beiden dat het op de initiatief was van de ander. Het eindigde ermee dat zij geslachtsgemeenschap hadden.

Omstreeks vijf uur vertrok ze, een half uur later deed een vriendin van het slachtoffer melding bij de politie.

Het slachtoffer zegt helemaal niet op mannen te vallen, iets wat verdachte zou weten. De officier ziet dat als één van de signalen waardoor er sprake zou zijn van ver krachting.

„Als je iemand begint te zoenen, kan je ook op iemand vallen”, zegt de verdachte. „Ik ben haar eerder ook op Tinder tegengekomen.” Hij bevestigt de geslachtsgemeenschap, maar ontkent dwang.

Verbijsterd over beschuldiging
De volgende dag kreeg de verdachte een telefoontje van het slachtoffer, toen pas kwam hij erachter dat zij de avond anders had beleefd dan hij.

Lees ook  Agent neemt een foto van zijn partner slapend in het donker, de waarheid erachter laat je hart smelten

„Wij hadden het niet veilig gedaan. Dus wij hadden het eerst nog over een morning-afterpil. Als ze zwanger zou worden, dan had je de poppen helemaal aan het dansen.”

De verdachte zegt dat hij ‘verbijsterd’ was toen zij aan de telefoon vertelde dat hij haar had gedwongen.

„Het was niet verstandig gezien de familiaire relatie die er op papier is, maar dit hebben wij samen gedaan”, zegt hij. „Ik heb spijt omdat wij neef en nicht zijn.

Maar ik heb niets gedaan wat zij niet wilde.” Daar denkt het slachtoffer heel anders over. Ze vraagt zich nog dagelijks af hoe hij dit heeft kunnen doen.

Ooit paste hij nog op haar. „Had ik moeten vechten? Had ik van mij af kunnen slaan? Maar ik bevroor. Voor ik het wist was het voorbij”, zegt zij.

Het jongste slachtoffer van de explosie in Beiroet: meisje (3) werd uit armen van moeder gerukt en is nu gestorven

Ex on the Beach-deelneemster Yasmine enorm mishandeld