in

Nederland gaat flink meer betalen aan de EU: bijdrage gaat met 75% omhoog

De Europese Unie gaat nog meer geld ontvangen van Nederland. De Duitse regering heeft onlangs een een aantal berekeningen doorgespeeld naar de krant uit Groot Brittannië genaamd Financial Times.

De stijging kunnen we zeker opmerkelijk noemen want gemiddeld per inwoner in Nederland zijn ze al een van de grootste betalers.

De berekeningen die doorgespeeld zijn komen uit op een verhoog van 75% en dat is een stijging van ongeveer 7,5 miljard euro naar 13 miljard euro in 2027.

  Fans stuk om oude opgedoken foto van Lil Kleine en Monica Geuze!

Nederland gaat nóg meer aan de Europese Unie betalen. Dat blijkt uit berekeningen die de Duitse regering lekte naar de Britse Krant Financial Times.

De stijging van de bijdrage is op z’n minst opvallend te noemen, aangezien Nederland per hoofd al de grootste betaler is.

De berekeningen zijn gebaseerd op een voorstel van de Europese Commissie om de jaarlijkse EU-begroting te laten stijgen naar 1,1% van alles wat in de EU verdiend wordt.

  Eigenaar laat de hond de hele nacht in de sneeuw achter – dan kan de buurvrouw het niet meer aan en komt in actie

Als we Duitsland als voorbeeld nemen, hun bijdrage gaat meer dan twee keer zoveel worden: van 15 naar 33 miljard euro.

Als we naar Frankrijk kijken wat vier keer zo groot is als Nederland: zij gaan van van 7,5 naar 10 miljoen euro stijgen.

Het kabinet verzet zich tegen de plannen van de Europese Commissie, maar Nederland lijkt sowieso meer te gaan betalen.

Agent uit frustratie op Facebook: ‘Ik ben racistisch’

Niet leuk: vanaf deze week ga je opvallend meer spinnen zien en dit is waarom!