in

Nadat ze 9 miskramen had gehad, bood haar zus aan om de baby te dragen. Maar dan doen de dokters een ontdekking die ze niet kunnen geloven …

Melissa Kayser droomde er altijd van om moeder te worden. Jarenlang probeerden zij en haar echtgenoot deze droom waar te maken. Miskraam na miskraam – negen om precies te zijn – verwoestte het koppel. Vruchtbaarheidsbehandelingen en in vitro fertilisatie leidden eveneens tot niets.

“Het is hard. Ik weet zeker dat ik niet alleen ben. Miskramen zijn een taboe, niemand wil erover praten, dus je lijdt erg veel in stilte”, zei Kayser. Uiteindelijk moest Kayser aanvaarden dat ze nooit moeder zou worden.

Toen ze vernam dat haar lichaam nooit een kind zou kunnen dragen, “was ze verwoest omdat je denkt dat je als vrouw maar voor één ding geboren wordt, en dat is om jezelf voort te planten, en als dat niet lukt dan heb je het gevoel dat je gefaald hebt.”

Toen dokters de mogelijkheid van een surrogaatmoeder voorstelden, was ze aanvankelijk erg twijfelachtig. Ondanks haar kinderwens wist ze niet of ze de gedachte dat iemand anders haar kind zou dragen emotioneel wel zou aankunnen.

Lees ook  26-jarige ondergaat 20 operaties voor “perfecte lichaam” – heeft nu kunstgebit en “tweede huid”

Toen stond grote zus Lisa Auten op. Auten was nooit getrouwd geweest en had zelf niet het verlangen om moeder te worden. Niettemin zat het lijden van haar zus haar dwars. Op een dag grapte Auten “Je mag mijn baarmoeder lenen.” Wat begon als een banale commentaar zou al snel realiteit worden.

“Ik kon gewoon niet blijven toekijken hoe Melissa verlies na verlies moest rouwen. Ze was zo gekwetst en wilde zo graag een kind. Als ik haar kon helpen om haar een familie te schenken, zou ik dat doen”, legde Auten uit.

De volgende maanden volgden de twee medische, psychologische en zelfs juridische begeleiding. Toen ze de goedkeuring kregen, begonnen ze aan de procedure. Er werden twee embryo’s ingebracht, hoewel de dokters waarschuwden dat er slechts eentje zich zou ontwikkelen.

Lees ook  Viruswaarheid-leider Willem Engel opgepakt

Weken later was iedereen geschokt over wat de echofoto onthulde. Auten was zwanger met tweelingen. “Ik denk dat we allemaal een beetje in shock zijn. Mijn zus vroeg om ze opnieuw te tellen”, zei Kayser.

Gelukkig had Auten een eenvoudige zwangerschap zonder complicaties. Zes weken geleden werden de kleine Ashlynn en Tierney geboren. Kayser is haar zus eeuwig dankbaar. “Er zijn geen woorden om haar te bedanken”, zei ze.

De onbaatzuchtigheid van Lisa Auten is een onvervalste demonstratie van pure liefde. Felicitaties voor dit jonge gezinnetje, en welkom op deze wereld. Ashlynn en Tierney!

Zou jij dit doen voor je zus? DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Stelletje poseert voor de trouwfoto. Maar wanneer de fotograaf dit zegt? Wordt de bruid helemaal GEK!

Ze sneden haar staart af en trokken haar tanden zonder verdoving. Wat ze in het opvangcentrum deed, had niemand verwacht.