in

Nadat er bij haar ingebroken werd, neemt 70-jarige vrouw het recht in eigen handen om “engerds” te pakken.

Toen de 70-jarige Mavi McFarlane ontdekte dat inbrekers in haar huis in Gig Harbor, Washington, ingebroken hadden, voelde ze zich misbruikt. De dieven hadden juwelen, elektronica, creditcards en zelfs enkele familiebrieven gestolen. “Ik was erg overstuur. Ik voelde me misselijk”, zei ze.

Maar in plaats van te panikeren, besloot ze om de “engerds” die haar beroofd hadden op te sporen.

“Ik zei: ‘Weet je wat? Ik ga die engerds pakken en alle informatie op een dienblaadje aan de politie bezorgen zodat ze hun werk kunnen doen’”, zei ze nog.

Dus ging McFarlane naar het nabijgelegen tankstation en toonde het personeel bewakingsbeelden van de inbrekers voor het geval ze terug zouden komen.

Lees ook  De 54-jarige Mason vindt zijn vriendin te knap voor hem, wat denk jij…

Ze besloot ook om haar creditcards niet meteen te annuleren, waardoor ze de transacties van de dieven zou kunnen opsporen.

En inderdaad, de verdachten besloten om te stoppen in het tankstation en de creditcards te gebruiken die ze vijf dagen eerder van haar gestolen hadden.

Dankzij het plannetje van McFarlane herkende de bediende de inbrekers en drukte op de paniekknop om de politie te waarschuwen. Hij kon de mannen bezighouden tot de komst van de politie door een van hun telefoons onder de toonbank te verbergen.

“Ik deed het gewoon, ik moest ze bezighouden omdat ik de politie had gebeld”, zei hij. “Toen ze ontdekten dat ik hun telefoon genomen hadden, zei ik hen dat ik het niet zou teruggeven.”

Lees ook  6-jarige, in elkaar geslagen jongen wordt uitgehongerd gevonden in het zand – de waarheid blijkt hartverscheurend

De politie arriveerde precies op tijd en arresteerde de 32-jarige en 27-jarige verdachten. Ze doorzochten ook het voertuig waar ze een wapen, drugs, juwelen en creditcards vonden, beiden gestolen van McFarlane en andere slachtoffers.

McFarlane is erg dankbaar dat ze de inbrekers kon stoppen. “Ik voel me zo goed dat we deze personen van de straat kregen”, zei ze. “Ze hadden in hun auto niet alleen dingen die ze van mij hadden gestolen, maar ook van andere mensen.”

Moment waarop politieagent ontvoerd 3-jarig meisje terugvindt op parkeerterrein vastgelegd op bodycam.

Legerpapa sluipt huis vroeger binnen om zoon met hersenverlamming te verrassen. Van zodra hij papa ziet, spreken tranen boekdelen.