in

Nadat een crash hun zoon doodde, een week later treffen ze een nachtmerrie aan bij de locatie van het ongeluk

Toen een fataal auto-ongeluk vorig weekend het leven eiste van hun zoon, moest een familie uit Illinois hem begraven. Dat was het moeilijkste moment van hun leven. Hij had zo’n stralende toekomst voor zich. Hoe konden ze nu al afscheid nemen? Maar dat was nog maar het begin van hun lijden …

Jared McPherson en zijn collega Brian Lee Hubbs waren onderweg naar huis toen hun auto plotseling van de weg raakte. Ze knalden tegen een boom en de auto vatte vrijwel meteen vuur. Het was een nachtmerrie.

Maar toen kreeg de familie een erg onprofessioneel telefoontje van de lijkschouwer dat een reeks van afgrijselijke gebeurtenissen in gang zou zetten …

Toen de lijkschouwer de familie opbelde om hen te informeren dat hun zoon OVERLEDEN was in een auto-ongeluk, begon hij met te zeggen dat alles “oké” was – erg professioneel. “Ik kreeg een telefoontje”, zei Mike McPherson, de vader van Jared. “Met wie spreek ik?”, en hij zei: “Nou, eerst en vooral is alles oké.”

Lees ook  GOED NIEUWS! Onweersbuien en regen blussen branden in Australië!!

“Oké?” Hun zoon was zopas overleden. Alles was niet oké. Wat voor een lijkschouwer zegt zoiets?

De lijkschouwer zei dat het vuur zo hevig was dat het lichaam van hun zoon helemaal verkoold was. Er was niets dat begraven kon worden. Ze dachten dat ze dit wel goed zouden vinden omdat begrafenissen toch zo’n gedoe zijn.

Hoewel er niets was om te begraven, wilde de familie uiteraard wel een gepaste ceremonie om hun zoon te eren. De volgende dag gingen Jared’s zus en zijn verloofde Candica het plaats van het ongeval bezoeken om hun laatste eer te betuigen. “Ik en zijn verloofde Candice wilden gewoon zien waar hij was … waar hij de laatste keer in leven was”, zei Karissa, de zus van Jared.

Lees ook  Bange puppy verschijnt in veranda – dan ziet vrouw een zwarte vlek op haar kont en reageert onmiddellijk

Maar daar deden ze een vreselijke ontdekking. Ze vonden ter plaatse nog lichaamsdelen van Jared …

“Ik keek naar omlaag en Candice had een stuk van een schedel vast en ik raapte een hand op”, zei Karissa, die dit vreselijke moment nooit zal vergeten.

Toen ze de lijkschouwer opbelden, kregen ze te horen dat de lichaamsdelen daar “per ongeluk” werden achtergelaten. Vervolgens antwoordden ze gewoon niet meer omdat ze wisten dat ze een vreselijke fout hadden begaan.

De familie heeft nu een advocaat onder de arm genomen om de lijkschouwer te vervolgen voor zijn nalatigheid.

Wat vind jij van deze lijkschouwer? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

 

Zoon en schoondochter sloten 92-jarige moeder vele jaren op in een varkenshok

Vastberaden hond lukt het om te ontsnappen, nadat een zieke man hem levend probeerde te koken