in

Na twee jaar kwijt te zijn geweest, herkent de hond haar baasje niet meer, maar dan herkent ze zijn geur

Het duurde twee lange jaren, maar de hond genaamd Pakita heeft eindelijk haar baasje weer gevonden. De hond werd gevonden in de straten van een Argentijnse stad. Ze werd uiteindelijk naar de Arca Animal organisatie gebracht.

De hond werd daar met open armen ontvangen door de medewerkers. Ze deden hard hun best om een nieuw thuis te vinden voor de hond. Er was echter één probleem, de hond was al erg oud.

Mensen die naar het asiel kwamen voor een hond negeerde Pakita , omdat ze vaak op zoek waren naar jongere honden, schrijft The Dodo.

De medewerkers wisten daarentegen niet dat Pakita een baasje had die zijn hond heel erg mistte. Na een lange tijd zonder succes, plaatste de organisatie een foto op Facebook om op die manier geïnteresseerden te vinden.

Wat er vervolgens gebeurde had de organisatie niet verwacht. Een vrouw nam contact op met de organisatie en vertelde dat de hond in kwestie heel erg veel leek op de hond van haar zoon. De hond van haar zoon Ariel was twee jaar geleden verdwenen.

Lees ook  Hond en kat hadden week lang honger door storing

De hond van Ariel Naveira was op een dag ontsnapt van huis. Hij had lang gezocht naar de hond, maar was niet in staat haar te vinden. Uiteindelijk had hij het opgegeven en veronderstelde dat zijn geliefde hond dood was.

Toch besloot Naveira om een kijkje te nemen bij het asiel. Toen hij aankwam reageerde de hond niet toen hij haar riep. De hond leek zelfs een beetje bang en verstopte zich achter de medewerker.

Naveira had echter door dat het wel om zijn geliefde Pakita ging. Na enkele secondes herkent de hond de geur van haar baasje. Vervolgens gaat ze helemaal door het dolle heen. Het is erg mooi om te zien.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

??? ???? Hoy, 6 de agosto de 2016; el corazón del ARCA ANIMAL late ruidosamente por la alegría y emoción!!! ?PAKITA y su historia:Fue traída a Arca Animal hace dos años!!! por una vecina que argumentaba que vivía en la calle y era apedreada porque tiraba a la gente de sus bicicletas…Por qué la vecina hizo lo que hizo??? No lo sabemos, pero su juicio erróneo privó a PAKITA del amor de su familia, demasiado tiempo !!! ? Nosotras la recibimos con todo el amor y hasta madrina de lujo tuvo (María Cecilia Alonso) !!!!!!?Sin embargo, la verdad se aleja muuuuucho de esa versión: tenía una familia y era feliz!!!!??Y… hace unos pocos días, su abuela creyó reconocerla en una fotografía reciente del Arca; y así fue como inmediatamente su mamá nos contactó!!! Podría ser posible??? ?He aquí el encuentro y la verdad felizmente revelada!!!!!!Querida PAKITA: tus mamás transitorias (Susana y Silvia) te amamos y ahora sí somos felices por vos!!!! ???????

Slået op af Silvia Ferreyra i Lørdag den 6. august 2016

Helena’s baby weigerde haar medicijnen te slikken – dan herinnerde de moeder een trucje die ze ooit had gezien

24 buitengesloten dieren die absoluut en wel onmiddellijk terug naar binnen willen.