in

Na regen komt zonneschijn: De liefde van je leven komt na de grootste fout van je leven

Relaties die tot een einde komen kunnen als een nederlaag voelen, wat misschien ook wel echt zo is.

In een relatie wordt verwacht veel te investeren, misschien wel teveel en dan eindig je uiteindelijk met niets, een teleurstellend en gedesoriënteerd gevoel is wat er over blijft.

Misschien begin je aan jezelf te twijfelen, je stelt jezelf honderden vragen, maar helaas vind je daar geen antwoord op.

Als je deze periode van een gebroken hart nu of recent hebt meegemaakt, dan hebben we deze woorden voor jou:

Geloof het of niet, dingen die je mee maakt, ervaringen, alles gebeurt met een reden. Dus deze lijdensweg die jij op dit moment bewandelt hoort daar bij.

Misschien denk je nu nog terug aan hoe verliefd en leuk jullie samen waren. Waarschijnlijk dacht je dat je de partner van je leven had gevonden, toen jullie samen toekomstplannen aan het maken waren.

Lees ook  Dit meisje vraag prins William om als een paard te galopperen – wat volgt laat de hele zaal in een deuk liggen

Je hebt jezelf volledig blootgesteld en kwetsbaar durven opstellen, je hebt hem de sleutel van je ziel toevertrouwd en je geheimen en al je dromen onthuld.

Alle tijd en energie die jij hebt geïnvesteerd in de hoop deze liefde terug te krijgen. Direct vanaf het begin voelde je dat jij degene was die het meeste aan deze relatie besteedde, maar desondanks hield je de hoop dat deze warmte hem zou helpen om zijn gevoelens terug te geven.

Helaas zat de realiteit anders in elkaar. De prins op het witte paard bleef uit en verre van dat zag hij jou als vanzelfsprekend, hij verspeelde of negeerde alles wat je hem gaf.

De tijd en ruimte die je nodig had heb je nooit gekregen, maar toen je op die roze wolk zat realiseerde je dat nog niet en nu is het te laat.

Nu heb je een gevoel van eenzaamheid, je voelt je in de steek gelaten en verloren. Maar wees gerust, dit is namelijk niet het einde van de wereld, maar het begin van een nieuw hoofdstuk.

Lees ook  Ontvoerde Eindhovenaar werd gemarteld en moest urine drinken, maar zegt niet wat er speelde

Wellicht voelt het alsof je je op een koude en donkere plek begeeft, maar na regen komt altijd zonneschijn. Aan het einde van tunnel schijnt er altijd licht.

De grootste liefde van je leven komt altijd na wat je denkt dat je grootste fout is geweest. Daarom zal je binnenkort iemand ontmoeten die je op alle gebieden zal waarderen en echt om jou geeft zoals dat hoort en je verdient.

Op dat moment zullen alle puzzelstukjes in elkaar vallen en zal je zelfs kracht uit het verleden kunnen putten.

Geef dus niet op, want alles gebeurt nou eenmaal met een reden. Eenmaal in zijn armen gekropen zal je merken dat uiteindelijk alles zinvol is.

Ben jij een rommelkont thuis? Dan ben jij gewoon super intelligent!

10 dingen die er gebeuren als je lichaam te weinig water heeft