in

Na een leven met Elvis en Tom Jones: Priscilla Presley’s nieuwe liefde woont in een caravan

Priscilla Presley was de helft van een van de werelds bekendste relaties toen ze getrouwd was met Elvis Presley. Ze woonde bij “The King” tussen 1967 en 1973, en ze hadden een dochter samen: Lisa Marie.

Vier jaar later kwam Elvis op een tragische manier om het leven, en sinds die dag rouwden fans van over de hele wereld. Zijn muziek blijft vandaag nog steeds populair, het is en blijft uniek.

Priscilla stond bekend voor haar lidmaatschap bij de controversiële Scientology, alsook haar werk als model en singer-songwriter.

Aangezien ik zelf een fan van Elvis ben wou ik deze update met al zijn fans delen!

Priscilla was pas 14 toen ze Elvis voor het eerst ontmoette in toen nog West-Duitsland. Twee jaar later nodigde Elvis haar uit bij hem thuis in Los Angeles, om er tijdens de zomer te verblijven. Ze ging terug naar Graceland (zo heette zijn eigendom) datzelfde jaar om er Kerstmis te vieren. De daaropvolgende zomer had Elvis haar familie overtuigd om Priscilla te doen verhuizen naar de Verenigde Staten, naar een huis nabij Graceland. Het duurde niet lang voordat ze bij Elvis introk.

Lees ook  Ophef om mishandeling kind op kinderdagverblijf Eindhoven

Tijdens Kerstmis 1966 raakten ze verloofd, en op 1 mei 1967 traden ze in het huwelijksbootje in Las Vegas. Ze verwelkomden hun dochter Lisa Marie, het jaar daarop.

Nu ziet het ernaar uit dat Priscilla, nu 72, die altijd een relatie heeft gehad met Tom Jones, een nieuwe liefde heeft gevonden! Volgens Radar Online heeft ze een relatie met de 58-jarige Duitser Matthias Granic. En hij is een klein beetje anders dan Priscilla’s vorige minnaars.

Priscilla Presley i London 2014. Photo: See Li/Wikimedia commons
Matthias Granic woont in een caravanpark voor gepensioneerden in Hemet, Californië, en dat zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij haar fans.

Lees ook  Vreemde wacht totdat jongen op de trein in slaap is gevallen. Dan geeft hij mama een briefje over haar ouderschapskwaliteiten.

Matthias beschrijft zijn eerst ontmoeting met Priscilla, als “fantastisch”, en zegt dat de “vonken er af vlogen”.

Volgens Radar Online, ontmoette het koppel elkaar op een Kerstfeestje georganiseerd door Universal Studios in Los Angeles.

“Toen ze voorbij me wandelde, hadden we oogcontact en ze gaf me een knipoog,” zegt hij.

Matthias legt uit dat hij dolverliefd is op Priscilla, en hij beschrijft hoe prachtig ze is.

“Ik ben 2 meter groot, en zij is zo klein en delicaat. Ja, ze heeft enkele plastische operaties ondergaan, maar haar huid is als porselein. Ze ziet er geweldig uit.”

Na hun ontmoeting op het feestje, bleef het koppel contact houden via e-mail en hun relatie groeide zo verder.

Is het niet geweldig dat Priscilla opnieuw een liefde gevonden heeft? Deel dit verhaal als je ook een grote Elvis fan bent!

Man redt straathond van vloedgolf: 3 dagen later is hij verbaasd door wat hij ziet in zijn vacht

12-jarige meer dan 43.000 keer verkr*cht: Dit is hoe ze vandaag leeft