in

Na de storm nam het gezin een verlaten kalf binnen, dat nu denkt dat ze een hond is

Nadat de orkaan Harvey in het zuidoosten van Texas had toegeslagen, nam de familie Canton een kalfje binnen in hun thuis, samen met hun zeven honden en een kat.

Ondanks het al volle huis opende Tammy en Ren Canton hun huis ook voor de buren en hun acht honden. Ze wachtten op het ergste van de storm, toen ze een eenzaam kalfje ontdekten, niet ouder dan een paar jaar oud.

– Haar moeder kon haar niet voeden vanwege een medische aandoening en was ook bang voor de storm. Toen we Harveigh vonden was ze slechts een paar uur oud, trilde en stond op het punt te sterven, zo vertelt Tammy aan Katy Magazine.

Zonder aarzelen namen ze het kalfje toen meer naar huis, en plaatsten haar in de wasruimte.

Hoewel het gezin gewoon is om voor vee te zorgen, was dit toch een nieuwe ervaring.

Lees ook  Nooit te veel kracht zetten als je puistje van een ander uitknijpt

– Ze zorgen voor zichzelf, dus toen we Harveigh kregen, was dit een heel nieuwe ervaring, zo zegt Tammy.

Het kleine kalf werd Harveigh genoemd en werd al snel een deel van het gezin. De eerste weken bestonden uit het proberen te leren wat Harveigh nodig had en hoeveel ze at. Maar al snel rende ze rond en speelde met de honden van het gezin, en vormt nu een speciale band van Sealy de pitbull.

Dit zijn de mooiste stranden ter wereld voor een gezinsvakantie
In het noorden van Denemarken ligt de regio Noord-Jutland,…

Nu is Harveigh begonnen met groeien, maar heeft zich nog niet echt gerealiseerd dat ze eigenlijk niet bij de andere honden thuishoort.

– Al onze honden zijn dol op Harveigh en willen graag tijd met haar doorbrengen. Ik denk niet dat ze beseffen dat ze een koe is en niet alleen een hele grote hond, zo zegt Tammy for Today.

Lees ook  Prins Harry en Meghan deelden hun trouwbloemen op een heel bijzondere manier – ze gaven ze aan patiënten in verzorgingstehuizen.

De uitdaging is aangebroken toen Harveigh begon te groeien, omdat hun huis niet is uitgerust voor een grote koe. De oplossing was tot nu toe om een ​​klein huis voor haar te bouwen, net buiten het huis.

Daar heeft ze alles wat ze nodig heeft, maar het gezin vertelt haar dat ze daar niet veel tijd doorbrengt. In plaats daarvan is ze meestal buiten, speelt met haar hondenvrienden, onder toezicht van iemand in het gezin.

Het doel is dat Harveigh in de toekomst toch naar de schuur zal moeten verhuizen. Ze zijn langzaam maar zeker begonnen haar aan die omgeving te introduceren, maar Harveigh zal altijd een heel bijzonder onderdeel van het gezin blijven.

Echtgenoot deelt trouwfoto´s, maar mensen zien zijn vrouw en weigeren hem te geloven

Straathonden redden leven van soldaat in Afghanistan, 4 maanden later worden de honden herenigd