in

Na de dood van haar zoontje schenkt moeder 14 liter moedermelk voor andere baby’tjes

Een kindje verliezen is een onbeschrijfelijk pijnlijke ervaring. Sierra en Lee Strangfeld kennen dit gevoel helaas maar al te goed…

Sierra was zwanger en ontdekte in de 20ste week dat het baby’tje aan trisomie 18 leed, een zeldzame genetische aandoening die tal van gezondheidsproblemen bij de foetus veroorzaakt, aldus Ladbible.

Over het algemeen overleven kinderen met deze aandoening niet lang na de geboorte. Samuel werd twee maanden te vroeg geboren en stierf slechts drie uur later.

Het echtpaar uit Wisconsin was verwoest. Sierra besloot echter om een gedeelte van haar pijn in iets positiefs om te zetten. In een ontroerende Facebookpost vertelde Sierra over haar ervaring:

Lees ook  Nieuwe studie toont aan: het huis schoonmaken kan net zo schadelijk voor je zijn als roken

“Toen ik erachter kwam dat ik weer zwanger was, wilde ik niets liever dan succesvol borstvoeding geven. Maar toen we de diagnose van Samuel kregen, wist ik dat het niet zou gebeuren. Gewoon een andere hoop die me werd afgenomen.”

Toen besloot Sierra om haar moedermelk te kolven, voor degenen die het hard nodig hadden.

“Ik kon het leven van Samuel niet redden, maar misschien kan ik het leven van een andere baby redden,” schreef Sierra in de post.

Lees ook  De woedende 23-jarige buigt zich over haar slapende vriend. 2 uur later kijkt hij in de spiegel en krijgt hij bijna een hartaanval.

Sierra kolfde ruim 63 dagen na de geboorte van haar zoontje en vulde talloze zakken. In totaal had ze meer dan 14 liter moedermelk.

Ze maakte ook duidelijk dat het geen makkelijke opgave was, zowel lichamelijk als mentaal. De verleiding om zich over te geven was soms sterk, maar ze wilde het voor Samuel doen. Ze hoopt dat hij trots op haar is!

Nu hopen Sierra en Lee dat hun ervaring andere mensen zal inspireren hetzelfde te doen!

Als u ook onder de indruk bent van dit verhaal, deel dan dit artikel op Facebook.

Artsen geven man nog één week te leven – dan neemt zijn zwangere vrouw moedigste beslissing van haar leven

Maak kennis met de twee prachtige dochters van Ajax-trainer Erik ten Hag