in

Na 5 uur vallen ze het huis binnen om van balkon hangende hond te redden.

LHet gehuil kwam vanboven. Toen de mensen in Caïro, Egypte, naar boven keken, zagen ze een Duitse herder van een balkon op de derde verdieping hangen. Hoe de arme hond nog om hulp kon schreeuwen is ongelofelijk. De hond genaamd Bella hing aan haar nek. De ketting rond haar nek verhinderde dat ze viel, maar Bella was een grote hond en het had ook haar dood kunnen betekenen.

Lees ook  Dochtertje kust stervende moeder dagen voordat ze strijd tegen kanker verliest

Niemand weet precies hoe lang Bella daar al hing, maar sommigen zeggen dat het minstens 5 uur moet geweest zijn. Een man kon zich de toegang verschaffen tot het appartement en Bella in veiligheid trekken.

De waarheid kwam algauw aan het licht. Bella was broodmager en werd gedwongen om op een klein, vuil balkonnetje te wonen. Geen leven voor een hond. De Egyptische dierenbescherming nam Bella in beslag.

Lees ook  Bridget Maasland verbluft vriend en vijand met totale metamorfose!

Ze zou nooit meer in het vuil moeten leven. Bella kreeg een pleeghuis in de Verenigde Staten via de dierenwelzijnsorganisatie Special Needs Rescue en Rehabilitation (SNARR).

Bella woont nu in Texas! Ze heeft een grote tuin waar ze vrolijk kan rennen met haar broertje. Bella leeft nu als een koningin en heeft een comfortabele bank om te slapen.

DEEL deze mooie redding met je vrienden!

‘Rauwe kip moet je wassen voor je het klaarmaakt’, waar of niet waar?

Deze mijnwerker doet een cover van de klassieker van Simon en Garfunkel – het resultaat is echt uniek