in

Na 32 uur in de operatiekamer zakken de artsen op de grond in elkaar. Maar wat hen gelukt is? Daarvoor is de patiënt hen eeuwig dankbaar!

De foto van deze artsen, die van uitputting op de grond liggen, waait over het hele internet. De 3 chirurgen van een ziekenhuis in de Zuid-Chinese provincie Fuijan hebben net een operatie van 32 uur succesvol afgerond. De ingreep duurde van zaterdagochtend 8u30 tot de volgende dag in de ochtend. Een van de chirurgen Dr. Chen Jianping vertelt:

Lees ook  Een man komt vast te zitten onder de metro. Wat de menigte vervolgens doet maakt je SPRAKELOOS!

“De patiënt had zowel een aneurysma als een tumor aan de hersenstam. We moesten beiden tijdens een operatie verwijderen. Daarvoor waren 6 verschillende ingrepen nodig. Dat kan zeer riskant en tijdrovend zijn. Wanneer je iets verkeerd wegsnijdt, kan dat fatale gevolgen hebben.”

Afwisselend konden de chirurgen 2 uur pauze nemen. Maar na de operatie.marathon van 32 uren vallen ze uitgeput op de grond. Maar voor Dr. Chen is dat niets bijzonder: “Niet alleen ik werk hard om patiënten te behandelen en te redden. Zoveel chirurgen wereldwijd doen hetzelfde, maar worden niet gezien.”

Lees ook  Hoofd van vrouw met briefje: ‘Mijn man weigerde losgeld te Betalen’.

Maar de familie van de patiënt kan de toegewijde en opofferingsvolle redders in het wit niet dankbaar genoeg zijn.

DEEL deze helden met iedereen die je kent!

“Oh, mijn god!”, roept de dierenbeschermer als ze deze hond bij een strand ontdekt!

Wandelaar vindt stervende pitbull in de bergen: Kijkt naar zijn keel en is gedwongen om iets te doen