in

Mysterieuze aankondiging voor het huwelijk van Harry en Meghan – annuleert alles.

Op 19 mei zullen de kerkklokken van Windsor Castle in Engeland luiden wanneer Prins Harry met Meghan Markle zal trouwen. Nu doet er een hardnekkig gerucht de ronde en het zorgt ervoor dat mensen moeten terugdenken aan de begrafenis van Diana 20 jaar geleden. Iedereen wacht ongeduldig op meer details over het huwelijk – en de geruchtenmolen draait op volle toeren.

Nu doet er een nieuw gerucht over de bruiloft de ronde.

Tot nu toe werd er nog niet bekendgemaakt welke artiesten er op de bruiloft van Meghan zullen optreden.

Maar People Magazine zit er recht bovenop. De publicatie vermoedt dat Elton John hoogstwaarschijnlijk een lied zag brengen op hun grote dag.

Lees ook  Hondenoppas zorgt maandenlang voor Duitse herder: Zie nu haar reactie wanneer haar baasje opdaagt

Tijdens het weekend werd bevestigd dat Elton John twee concerten die op de dag van het huwelijk en de dag erna gepland waren moest afzeggen. Op de officiële website van Elton John staat eenvoudig te lezen dat het om een “vergissing in de planning” ging.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Elton John optrad voor de koninklijke familie. Hij bracht “Candle in the Wind” tijdens de begrafenis van Diana op 6 september 1997. De zanger was erg hecht met Prinses Diana en noemde haar in interviews “een geweldige vriendin.”

Lees ook  Dit is hoe het nu zit tussen Marco Borsato en zijn vrouw Leontine!

“Ze heel erg geliefd. Ze was in sommige opzichten een controversiële persoon, maar niet voor mij”, vertelde Elton John ooit.

Of Elton John inderdaad zal optreden op het huwelijk van Harry en Meghan is nog maar de vraag. De 70-jarige artiest legde nog geen publieke verklaring af, maar zei eerder dat hij erg blij is voor het verloofde koppeltje.

“Ik bracht vorige zomer wat tijd met Harry door op Sicilië, en ik kon zeggen dat hij stapelverliefd was”, vertelde Elton John.

Hieronder kan je het aangrijpende optreden van Elton John op de begrafenis van Diana nog eens bekijken.

Steun groeit voor dakloze man die al vier maanden in telefooncel woont.

Niemand begrijpt waarom deze vader zijn ex-vrouw nog altijd rozen stuurt – dan onthult hij de ongelofelijke waarheid.