in

Mooie vrouw trouwt met plastisch chirurg – hij tovert haar om tot de ‘perfecte vrouw’

Geneeskunde student Philip Craft uit Miami ontmoette in 1995, zijn echtgenote in een winkel van een ziekenhuis waar hij studeerde. Het was voor beiden, liefde op het eerste gezicht, en ze trouwden niet lang daarna. Philip studeerde af en ging aan de slag als plastisch chirurg. Hij maakte er geen geheim van dat hij zijn vrouw graag onder handen wilde nemen, maar zijn vrouw stond hier niet voor open, totdat ze zag dat haar lichaam na twee zwangerschappen niet meer de oude was. Op dat moment gaf Anna haar echtgenoot de vrije hand.

Na enkele jaren en meerdere operaties zegt Philip dat hij zijn “perfecte vrouw” heeft gecreëerd en dat Anna er beter uitzien dan toen hij haar voor het eerst ontmoette.

Anna is momenteel 43 jaar oud en is ervan overtuigd dat haar man haar het perfecte lichaam heeft gegeven.

De twee zijn ongeveer 21 jaar getrouwd, en Anna heeft sindsdien meerdere operaties ondergaan, waaronder een borstvergroting, bilvergroting, meerdere liposuctie ingrepen, Botox, lipfillers en operaties om de contouren rond de taille te verbeteren.

Lees ook  Waarom je hond je achterna loopt als je naar het toilet gaat – de reden is belangrijker dan je denkt

Anna besloot de operaties te ondergaan na de geboorte van haar twee jongens, Aston en Philip Jr. Ze was er niet blij mee dat haar lichaam zoveel veranderd was.

Ze heeft nooit spijt gehad van de plastische chirurgie en is er trots op om de “persoonlijke billboard” van haar man te zijn.

“Ik zeg altijd tegen patiënten: “Als je wilt weten hoe goed ik ben als chirurg, dan kun je naar mijn vrouw kijken.”Anna is nagenoeg perfect. Na mijn chirurgische aanpassingen aan haar lichaam, vind ik dat ze er nu nog mooier uitziet dan toen ik haar ontmoette, en ze 22 jaar oud was,” zei Philip.

“Na mijn eerste kind, vond ik dat mijn figuur veranderd was. Ik hielp Philip op het werk en zag zoveel prachtige 60-jarige vrouwen met fantastische lichamen de praktijk in lopen,” voegde Anna toe. Toen dacht ik: ‘Waarom ook niet?’ Ik wilde me beter voelen, en bovendien wist ik dat Philip het fantastisch zou vinden om mij te herontwerpen.”

Lees ook  De vriendin van Matthijs de Ligt deelt ff wat pikante foto’s!

De eerste operatie die Anna onderging was een borstvergroting, maar het duurde niet lang voordat ze ontelbare andere ingrepen liet uitvoeren.

“Ik ben het symbool van het werk van mijn man, en ik ben er zo trots op,” zei ze. “Ik zou meer ingrepen nooit weigeren – het is net alsof je een beugel krijgt of een ander kapsel. Als het je een beter gevoel geeft en je er mooier van wordt, moet je ervoor gaan. “

“We leven maar één keer. Plastische chirurgie is iets moois, en ik vind het geweldig dat Philip zijn magie op mij loslaat. Ik ben er trots op om zijn “designer vrouw” genoemd te worden,” zei Anna tot slot.

DEEL dit verhaal met je vrienden en familie.

Dakloze hond valt binnen op bruiloft – bekijk de reactie van het koppel.

Zwarte slang die op nestje babykonijntjes stoot, denkt dat ze een maaltijd gevonden heeft. Dan schiet deze held te hulp!