in

Monster snijdt oren van hond eraf – dan doen dierenredders het enige juiste

Niets maakt me bozer in de hele wereld dan een dier dat opzettelijk pijn wordt gedaan. Ik kan niet begrijpen dat iemand zo hard kan zijn.

Maar hoe erg sommige mensen ook zijn, er zijn gelukkig anderen die alles doen wat ze kunnen om dieren te helpen en te beschermen.

Gelukkig werd hond Baron, waarbij de staart, neus en oren werden afgesneden, op tijd door een van die helden gevonden.

WAARSCHUWING: Artikel bevat schokkende afbeeldingen.

In Detroit vond de politie rottweiler Baron helemaal alleen. Ze schrokken zich kapot toen ze zich beseften dat de hond vreselijk was mishandeld.

Een monster had de oren, neus en staart van de hond afgesneden. De politie belde gelijk dierenorganisatie Michigan Humane Society en die kwamen Baron gelijk helpen.

De politie boodt een beloning van 2500 dollar uit, die al snel door bewoners werd opgewaardeerd tot 15000 dollar, voor iedereen die informatie kon geven die zou leiden tot de arrestatie van de misdadiger die Baron had pijn gedaan.

Lees ook  Hondje wordt alleen achtergelaten in park en laat dagenlang niemand haar helpen

Ondertussen had Michigan Humane Society een belangrijke taak: zorgen dat Baron zou herstellen.

Onderging veel operaties – met een goede afloop

Ondanks de verschrikkelijke behandeling die Baron had gehad, beschrijft het personeel in het asiel hem als een lieve, vrolijke hond.

¨Je zou niet verwachten dat hij zo´n lieve hond zou zijn, maar dat is hij wel. Al snel mocht het personeel hem aaien,¨ zegt Valerie Bennet, van Michigan Humane Society, tegen de Huffington Post.

Baron onderging verschillende operaties om over zijn verwondingen heen te komen, en Valerie en haar collega´s gingen gelijk aan de slag om een thuis voor hem te vinden. In minder dan twee maanden konden ze Baron het goede nieuws brengen.

Een stel had Baron gezien, bij wie de neus helemaal was hersteld, en ze wisten gelijk dat het lot hem naar hun had gebracht. Dit was de prachtige hond die hun nieuwe familielid zou worden.

Lees ook  Straatmuzikant was van plan naar huis te gaan, maar dan komt er opeens nieuw publiek

¨Het was een geweldig gevoel. Het was niet dat wij hem kozen, maar toen we hem voor het eerst ontmoetten, was het alsof hij ons koos,¨ vertelt Baron´s nieuwe familie aan Michigan Humane Society.

We weten nog niet of de crimineel die dit Baron heeft aangedaan al opgepakt is, maar we hopen dat hij de straf krijgt die hij verdient.

Zo boos als ik werd toen ik Barons verhaal las, zo blij was ik om te lezen dat hij liefde en een thuis had gevonden. Want dat verdient elke hond.

ALLE dieren verdienen het om met liefde en respect behandeld te worden. Deel als je het daarmee eens bent.

Kerstmis wordt niet gevierd met de portemonnee: deze video van een dakloze man raakt de hele wereld in het hart

Chinees kind na aanrijding vermo*rd om schadeclaim te voorkomen