in

Monster sleept hond achter z’n scooter aan, maar heeft geen idee dat de camera draait en dat hij de prijs zal betalen.

Helaas komt dierenmishandeling nog al te vaak voor. Het is ondenkbaar hoe iemand een onschuldig dier kan kwetsen, maar er zijn gewoon mensen die nooit met een dier in aanraking zouden mogen komen.

Vele van die gevallen van dierenmishandeling komen nooit aan het licht. Maar toen Melissa Janelle Torrezis met eigen ogen zo’n geval zag, deed ze alles wat ze kon zodat de dader gestraft zou worden – en zo geschiedde ook.

Melissa was geschokt toen ze zag hoe een man een hond achter zijn scooter sleepte. De vrouw greep meteen haar smartphone om bewijsmateriaal te verzamelen en ervoor te zorgen dat deze puppy niet langer bij zijn gewelddadige eigenaar zou moeten leven.

Lees ook  Dit meisje bleef alleen achter in het zwembad – ze moest dan 2 keer gered worden van de verdrinking

“Maak je geen zorgen, ik bel de politie wel”, schreeuwt Melissa in de video. Het duurt niet lang vooraleer de man antwoordt: “Bel ze maar, het is mijn hond!”

Nadat ze de beelden maakte, diende ze meteen een klacht in. Het werd zeer ernstig genomen en de politie in Mission, Texas, arresteerde de man 15 uur later. De 59-jarige man werd geïdentificeerd als Mario Cardona en aangehouden. Hij werd meteen aangeklaagd wegens dierenmishandeling.

Politieluitenant Jody Tittle juicht de beslissing van Melissa om te filmen toe. “Je weet dat dit groots is omdat iemand ons daadwerkelijk videomateriaal kon bezorgen”, zei hij. “Soms is dierenmishandeling moeilijk om te bewijzen, hoe erg dat ook mag klinken.”

Lees ook  Jongeman opent een “restaurant” – alleen maar om straathonden te helpen.

Gelukkig had de Duitse herder geen zware verwondingen opgelopen en stelt hij het goed. De hond genaamd G2 is nu onder de hoede van de dierenbescherming en hoeft zich geen zorgen te maken om ooit nog mishandeld te worden.

Cardona riskeert een jaar gevangenisstraf en een geldboete van 4.000 dollar. Het is duidelijk dat deze man van de straten verwijderd moest worden. Gerechtigheid is geschiedt!

DEEL dit met iedereen die je kent!

Bizarre beautytrend voor honden overspoelt het internet… Wat vind jij hiervan?

Zieke oude vent vermoordt kleine pups, door ze tegen een stenen trap aan te gooien