in

Monster plakt kat vol met ducttape en dumpt hem. Redster barst in tranen uit terwijl ze verhaal voor de camera doet.

Het was een hete dag in Arizona toen Taylor Waltrip iets zag wat ze nooit zou vergeten. Een kat had zijn weg door het hek van haar tuin gevonden, maar toen Taylor wat beter keek, kon hij haar ogen niet geloven. De kat zat helemaal onder de ducttape. Te midden van de rotzooi van tape was een bordje met twee woorden die haar hart braken: “GRATIS KAT.”

Taylor bracht de kat naar binnen en probeerde de tape te verwijderen, maar het was onmogelijk. Ze nam de 5 kg wegende kat vervolgens mee naar de dierenarts om de tape te verwijderen en hem voor vlooien te laten behandelen.

Lees ook  Mama neemt ultiem afscheid van haar aan kanker stervende zoon. Dan opent hij plotseling zijn ogen en fluistert 4 woorden.

Vervolgens contacteerde ze Anthem Pets, een non-profitorganisatie in Anthem, Arizona in de VS.

Vrijwilligers werken onvermoeibaar, gratis en voor niets, om hun gemeenschap te leren over het verantwoordelijk houden van huisdieren. Ze hebben geen asiel, maar in plaats daarvan werken ze met inwoners om de dieren in hun huizen te verplegen totdat ze een eeuwige familie vinden.

Taylor was onlangs een lid geworden van het team en wist dat dit deel uitmaakte van het werk.

Ze doopte de kat liefdevol Oscar sinds hij bij de vuilnisbakken in haar tuin gevonden werd, en stemde ermee in om hem te verplegen. Binnen de kortste keren werden zij en haar familie stapelverliefd op hem.

Lees ook  Niemand weet waarom haar dochter uitslag heeft op haar gezicht – Maar dan herinnert haar moeder zich opeens iets!

“Het is nog altijd moeilijk om te denken dat iemand hem dit kon aandoen”, zei Taylor in een interview met Liftable. “Maar nu heeft hij een speciaal plekje in mijn hart.” Het was die relatie die een gevoelige snaar raakte bij haar vriend, en ze namen de beslissing om Oscar definitief te adopteren.

Er zijn nog zoveel katten met minstens even tragische verhalen als Oscar, maar zij hebben nog geen families gevonden en hebben jou hulp nodig.

Bekijk het interview met Taylor via de onderstaande link en DEEL dit met alle dierenliefhebbers die je kent!

Vrouw vindt gedumpte baby die levend begraven werd. 20 jaar later krijgt ze een telefoontje dat alles verandert.

Na hun lange geschiedenis bleef het ene verzoek van Prins Harry aan Sir Elton John lange tijd geheim.