in

Monique gaat met schoonzus Roxeanne

De grote droom van Monique Westenberg komt overeen met die van Roxeanne Hazes. De schoonzussen zijn dol op elkaar en zien een toekomst samen serieus wel zitten…

Roxeanne heeft zaterdag een ‘vragendagje’ op Instagram en haar volgers gaan dan ook los. Een nieuwsgierige volger vraagt Roxeanne: “Wat zijn jouw doelstellingen tussen nu en 5 jaar?”

De dochter van André Hazes onthult haar opvallende wens: “Ik hoop dat we binnen nu en 5 jaar (10 mag ook) onze eigen boerderij kunnen kopen. Het liefst hier in de buurt.”

Lees ook  Waarom Máxima geen leren schoenen en riemen mag dragen

Ze weet al precies welke dieren ze op haar eigen ‘ranch’ wil. “Friese paarden, alpaca’s, geiten, kippen.”

En ze ziet ook al precies voor zich hoe het eruit moet gaan zien en op welke manier ze het krijgt. “Geen nieuwbouw, maar karakteristiek, oud en het liefst van een oude boer, die niet doorheeft dat hij er veel meer voor had kunnen vragen.”

Monique ook!
En zo blijkt ineens dat Roxeanne en haar schoonzus Monique, de vriendin van broertje André, een gezamenlijke droom hebben.

Lees ook  Kijk hoe vrijgesproken gevangene herenigd wordt met de puppy die hij in de gevangenis opvoedde.

“Zullen we hier dan een dubbele boerderij van maken? Dit is ook ZO mijn toekomstdroom”, schrijft Monique in een reactie op Roxeanne’s verhaal.

Ze heeft wel een belangrijke toevoeging: “Maar dan ook een ezel!” Hieronder zie je het originele bericht van Roxeanne en daaronder de reactie van Monique.

Hereniging
Monique en Roxeanne hebben sinds enkele maanden contact. Ook hun zoontjes Fender (van Roxeanne) en André junior kunnen goed met elkaar opschieten. In de video hieronder vertelt Roxeanne over de hereniging met haar broertje.

Kaya (15) al twee dagen vermist uit Hazerswoude-Rijndijk

Ophef om Bikinifoto Heleen van Royen (55)