in

Monique voor het eerst in het openbaar na breuk

Monique Westenberg is voor het eerst in het openbaar gezien na haar breuk met André Hazes. Ze gaf acte de presence bij de opening van de Shoeby Kerst Pop-up Store in Amsterdam van Nicolette van Dam, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina…

De ex van André wil niet voor de camera verschijnen voor een interview, maar heeft wel aan onze verslaggever laten weten dat het goed met haar gaat. Ze had aan Nicolette beloofd dat ze erbij zou zijn en daar heeft ze zich aan gehouden. Monique wordt omringd door al haar vriendinnen en krijgt onder andere steunbetuigingen van Quinty Trustfull, Romy Monteiro en Kirsten Schilder.

Lees ook  Boze moeder post foto’s van haar dochter in tranen om publiekelijk haar 3 pesters verantwoordelijk te stellen

Het management van André Hazes bracht zaterdag het nieuws naar buiten dat de relatie tussen de twee ‘al enkele maanden’ geleden aan een einde zou zijn gekomen. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan,” liet André weten via een persbericht. ”Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.” Monique reageerde diezelfde dag op Instagram op de breuk met André, waarin ze liet weten dat de zanger gevoelens heeft voor een andere vrouw. ”Wie het is, maakt het alleen nog maar pijnlijker”, schreef ze.

Lees ook  De zwangere vrouw moest dringend plassen, maar de dokters lieten haar niet. Als ze de echofoto ziet, trekt al het bloed uit het gezicht van de 25-jarige.

André liet even later aan Shownieuws weten dat het gaat om niemand minder dan Bridget Maasland. ”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen,” vertelt André Hazes. ”Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

Geliquideerde advocaat Derk Wiersum werd al weken gevolgd door ‘moordcommando’

Monique Westenberg praat over zeer heftige periode met André Hazes