in

Monique hangt de slingers op voor een heel bijzonder iemand

Het is groot feest voor Monique Westenberg zondag! Ze hangt namelijk de slingers op voor een heel bijzonder iemand in haar leven…

Monique haar hond Gioia mag vijf kaarsjes uitblazen en dat wordt door haar groots gevierd. Voor de gelegenheid krijgt het beest een heuse verjaardagstaart speciaal voor honden.

Op Instagram plaatst Monique filmpjes waarin te zien is dat de trouwe viervoeter dat wel kan waarderen.

LEES OOK!
Belgische coronapatiënten laten zien hoe het eraan toe gaat in het ziekenhuis

“Hieperdepiep Hoeraaaa ? Onze heerlijke grappige, schele, iets te dikke Gioia, voor altijd de baby, is vandaag 5 jaar geworden ❤. Daar hoort een lekker honden taartje bij.

Naast hondje Gioia heeft Monique ook hondje Frenkie. Eerder liet ze weten dat ze ontzettend blij is met haar honden. Tijdens een gezinsvakantie op Bonaire werden Monique en de kleine Dré opslag verliefd op de bruinharige Frenkie en besloten hem te adopteren.

LEES OOK!
André Hazes flink voor paal gezet met oude foto's

Een paar weken later was het eindelijk zover en mochten ze hem ophalen op Schiphol. Hond Frenkie zorgt echter niet altijd voor liefdevolle gevoelens.

Zo bezorgde de viervoeter Monique een paar weken geleden nog een grote shock toen ze thuis kwam en tot ontdekte dat haar hele woonkamer bezaaid lag met schuimrubber.

Kick Out Zwarte Piet wil het hele jaar door actievoeren: ‘Over 50 jaar is Nederland hier supertrots op’

Nederland is het eerste land zonder straathonden en dit is hoe ze het hebben bereikt