in

Monique en André zijn uit elkaar.

Goede vrienden weten het zeker: André Hazes en Monique Westenberg zijn niet meer samen. Bovendien lijkt Monique compleet van de aardbodem verdwenen. Het is nu al twee weken geleden dat ze op de sociale media nog eens van zich liet horen.

Het nieuws dat André en Monique geen setje meer zouden zijn, werd gebracht door het weekblad Story. Zij beweren gesproken te hebben met hechte vrienden van het stel en die zouden de breuk bevestigd hebben.

De vrienden beweren dat het niet lang zal duren vooraleer de twee de breuk officieel zullen bevestigen.

De bekendmaking zou aanslepen uit commerciële overwegingen. Een van de bronnen verklaarde aan Story:

“Dat Monique al meer dan twee weken niets op Instagram heeft gezet, is niets voor haar. We krijgen een beetje het gevoel dat er teveel commerciële belangen zijn, waardoor het nodig is om het ‘we zijn nog gelukkig’-plaatje in stand te houden. Maar het is één grote puinhoop. Zo jammer. Want hij heeft zo’n leuk zoontje en Monique is top.”

Lees ook  Beelden uit ziekenhuis opgedoken van moordenaar Ergün S.

Zoontje André Jr. werd na de terugkeer uit vakantie niet meer gezien in hun woonplaats in Berkel en Rodenrijs. Op zijn privé-Facebook geeft André aan dat hij in Vinkenveen woont. En ook daar is er al enige tijd geen enkele gezamenlijke foto met Monique te bespeuren.

Het is niet duidelijk waar Monique nu is. Nochtans is Monique normaal vrijwel dagelijks actief op de sociale media. De huidige radiostilte is dan ook des te opvallender.

Het heeft er alle schijn van dat de poppen aan het dansen ging nadat er geruchten circuleerden over André die zoenend betrapt werd met Nikkie Plessen. Dat beweert althans een bepaalde bron. Daarna doken er zelfs foto’s op waarop te zien is hoe Nikkie en André hand in hand lopen.

Lees ook  Vrouw shockeert alle juryleden wanneer ze worsten 'eet' met haar achterwerk

Hazes van zijn kant ontkent de geruchten met klem. Monique reageerde sindsdien met mysterieuze quotes. “Wees niet boos op de clown omdat hij zich als een clown gedraagt. Vraag jezelf af waarom je nog altijd naar het circus gaat”, postte Monique. Velen zien hierin een duidelijke vingerwijzing naar het mogelijke slippertje van André.

De vrienden van het stel denken dat ze niet meer snel bij elkaar zullen komen. De vrienden verklaarden aan Story: “We maken ons echt wel zorgen om André. Het blijft een puinhoop, omdat iedereen om hem heen blijft roepen hoe geweldig hij is. Niemand trapt op de rem, want dan komt er wellicht minder geld binnen.”

Fel vermagerde ex-manager Barbie: “Ze pleegde een aanslag op mijn privéleven.”

Harry (13) hangt zichzelf op nadat hij ontdekte dat meisje op wie hij verliefd was een vriendje had.