in

Monica Geuze: Het ging al langere tijd niet lekker tussen mij en Lars

Monica Geuze heeft gisteren in haar nieuwe vlog een boekje opengedaan over de breuk tussen haar en voetballer Lars Veldwijk.

De twee maakten vorige week bekend uit elkaar te gaan, maar lieten niet los waarom ze een punt achter hun relatie zetten. Nu stelt de vlogster in haar video dat het al langere tijd niet lekker ging.

‘We hebben er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan’, luidde het statement van Geuze vorige week op Instagram.

Fans van het stel vroegen zich af waarom de twee ervoor kozen uit elkaar te gaan. Juist omdat Geuze nog niet zo lang geleden in haar vlogs sprak over het kopen van haar droomhuis met Lars.

Lees ook  Gezocht: Youssef Ben Hamou voor dodelijke schietpartij

In de meer dan twintig minuten durende nieuwe vlog gaat ze in op haar eerdere verhuisplannen. Ze stelt dat haar ogen zijn geopend toen zij en Lars nadachten over de aankoop van een nieuw stulpje, dat twee keer zo duur zou zijn.

,,Dat dwingt je om beter na te denken over je relatie en hoe die in elkaar zit. Het was voor ons allebei een eyeopener.”

Echt in detail treden wil Geuze niet. Wel geeft ze toe dat het al langere tijd ‘niet heel lekker’ ging tussen haar en Lars en dat ze zelfs een tijdje (tevergeefs) relatietherapie hebben gehad.

,,Het is niet dat je in een nacht besluit om samen te blijven of uit elkaar te gaan. Ik bedoel, we hebben een dochter en zij is nog hartstikke jong. Dus het is iets wat je natuurlijk absoluut niet wilt.”

Lees ook  Bridget vroeg André breuk te onthullen

Niet meer gelukkig
Volgens Geuze belandden Lars en zij na een tijdje ‘in een soort vibe’ waar ze heel moeilijk uit wisten te komen.

Ze vervielen, ondanks de relatietherapie, weer in oude patronen en dat zorgde uiteindelijk voor het besef dat de twee elkaar niet meer gelukkig maakten.

Sprake van ruzie is er absoluut niet, benadrukt Geuze. ,,Natuurlijk is het emotioneel, maar het is niet dat de spanning om te snijden is thuis.”

Iets waar de vlogster zelf heel blij mee is, omdat dochter Zara-Lizzy daar dan in ieder geval niet onder hoeft te lijden.

Het leven na de breuk voelt als ‘een nieuw begin’. ,,Het is al weer bijna 2020 vol nieuwe dingen en vooral positiviteit.”

Auto verdwijnt in kokend water: twee doden

Wow, dit is de nieuwe bloedmooie vlam van Djarno Hofland: