in

Monica Geuze ‘fors’ aangekomen

Monica Geuze vindt dat ze fors is aangekomen. Ze voelt zich niet lekker meer in haar eigen lichaam en wil er dus iets aan doen.

“Het klopt dat als je verliefd bent en net in een nieuwe relatie zit, dat je dan jezelf helemaal vol vreet”, zegt ze eerlijk in haar nieuwste vlog.

“Ik hou er nooit van om transparant te zijn over mijn gewicht, omdat ik het best een lastig ding vind en ieder lichaam anders is.”

Vijf kilo
“Ik ben in een half jaar vijf kilo aangekomen”, vervolgt Monica. “En dat vind ik echt wel fors.”

Lees ook  Britt Dekker is op Curaçao en laat ons fijne kiekjes gemaakt op het strand zien!

Ze heeft er wel een verklaring voor. “Ik denk dat het komt omdat ik meer sport dan ooit en dus ook het idee heb dat ik meer troep kan eten. Het zou mooi zijn als je dat ook niet doet. Ik ga dus weer in een strak regime.”

“Ik heb in augustus als het goed is een heel leuke klus en daar wil ik gewoon mooi slank zijn en me prettig voelen in mijn eigen lichaam.

Ik weet dat iedereen zich goed zou moeten voelen in zijn eigen lichaam, maar ik voel dat nu niet zo. Ik vind mijn lichaam niet de beste versie van zichzelf en ik heb het laten verslonzen.

Lees ook  Super chille baby komt ter wereld met zijn handen in de lucht.

Meer sporten, gezonder eten en echt klaar met die onzin. Dus ik hoef niet meer iedere dag gefrituurde meuk te eten”, sluit ze af.

Nieuwe liefde
Monica en haar vriend Robbert zijn onlangs voor het eerst samen op vakantie geweest en ze hebben de kiekjes van hun eerste vakantie samen gedeeld.

Niet alleen haar nieuwe vriend maar ook zijn familie is mee geweest op de vakantie. Monica lijkt het goed te kunnen vinden met haar schoonzusje Willemijn.

Rotterdamse door vriend in gezicht ‘bewerkt’ met samoeraizwaard

Dít is de nieuwe vriendin van EOTBDD’s Robin