in

Moedige bruid met terminale borstkanker geeft jawoord uren voordat ze overlijdt in ziekenhuis

Heather Lindsay en David Mosher leerden elkaar kennen tijdens dansles, bericht NBC CT. Zodra hij haar zag wilde hij haar op een date meenemen. Het duurde nog een paar maandjes, maar uiteindelijk werden ze een koppel.

Op 23 december 2015 wilde David haar ten huwelijk vragen, maar helaas had zij verschrikkelijk nieuws. Ze had een knobbeltje in haar borst, eerst dachten dokters dat het geen probleem was, alleen bleek dat helaas niet zo te zijn. Heather werd gediagnosticeerd met borstkanker. Dat weerhield hem er niet van om alsnog op één knie te gaan en de grote vraag te stellen.

Lees ook  Deze coronamaatregelen worden vandaag zeer waarschijnlijk (niet) versoepeld

Beide waren ervan overtuigd dat ze de kanker zou overwinnen. Jammer genoeg ging het de laatste maanden snel slechter met Heather en werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Daar besloot het koppel zo snel mogelijk te trouwen.

Aan NBC CT vertelde David: “Ze was beeldschoon en voelde als thuiskomen”. Heather was bijna niet in staat om te praten, maar kon nog net haar huwelijksgeloften uitspreken. Met haar laatste restjes energie deed ze haar armen in de lucht om te juichen. “Op dat moment was het ‘Magere Hein, ik ben niet bang voor jou! Ik ben ontzettend verliefd en ik ga die liefde nu vieren’”, zei ze.

Lees ook  Vrouw schudt plots vreemde broche uit de lakens – verstijft wanneer de waarde onthuld wordt tijdens tv-show over antiek

Achttien uur nadat ze het jawoord gaf, overleed ze. “Ik zag haar ziek. Ik zag haar in erg veel pijn en ze gaf niet op totdat we trouwden. Het is een nederig gevoel dat zo iemand van mij kon houden”, vertelde David.

We wensen David en de familie heel veel sterkte toe! Heather was tot op het einde erg moedig en heeft haar laatste wens uit zien komen.

24 paarden omgekomen – verbrand bij mysterieuze stalbrand

Vrouw bevalt van drie zwarte kindjes – de waarheid hierachter brengt de hele wereld in tranen