in

Moeders boos op foto’s van Kate Middleton na de bevalling: “Ik wilde gewoon gillen”

Groot-Brittannië heeft een nieuwe prins.

Op maandag beviel Kate Middleton met succes van haar derde kind.

Zeven uur na de geboorte verscheen het paar voor de media, met Kate er zo fris uitziend dat velen zich afvroegen hoe ze uit haar bed was opgestaan ​​om voor foto’s te poseren.

Het gaat echter verder dan dat. Nu wordt er volgens de Daily Mail kritiek geuit op het koninklijke gezin in blogs van moeders over de hele wereld.

Het was kort voor de lunch op maandag – 11:01 uur lokale tijd, om precies te zijn – dat Groot-Brittannië zijn nieuwe prins verwelkomde. Tot nu toe is hij nog steeds het derde kind van het huwelijk van prins William en Kate Middleton.

Kensington Palace’s officiële Twitter-account zorgde voor een tijdige update niet lang na de geboorte die luidde: “Hare Koninklijke Hoogheid De Hertogin van Cambridge beviel van een zoon om 1101 uur. De baby weegt 3,6 kilo. De hertog van Cambridge was aanwezig bij de geboorte. Hare Koninklijke Hoogheid en haar kind doen het allebei goed. ”

Het is onduidelijk hoe de nieuwe baby zal heten, maar men denkt dat Arthur, Albert, Frederick, James en Philip de grootste kanshebbers zijn.

Lees ook  Bella de hond stervend achtergelaten in regenput – tot een meisje van 6 haar redt

Kate en prins William in het St. Mary’s Hospital
Kate Middleton leverde haar derde kind in het St. Mary’s Hospital in Londen, zoals ze deed met Prince George, 4, en Princess Charlotte, 2.

Slechts zeven uur na de geboorte verschenen haar en prins William voor de media van de wereld om de eerste glimpen van de nieuwe prins te tonen. Bij zijn aankomst is de lijn van opvolging enigszins veranderd; hij zit vijfde in rij op de troon, na prinses Charlotte.

Kate toont eer aan Diana
Kate werd ondertussen geprezen om haar kledingkeuze. Bepaalde tijdschriften beweerden dat ze hulde bracht aan wijlen Diana, prinses van Wales met haar rode jurk / witte kraag combinatie.

Tegelijkertijd werd de koninklijke familie blootgesteld aan kritiek van moeders waarbij Kate’s uiterlijk zo snel na de bevalling in slechte smaak viel.

Veel van de terugslag is gecentreerd rond het feit dat ze smetteloos leek, met perfect gestyled haar, make-up en hoge hakken als aanvulling op haar onstuimige jurk.

Volgens de Daily Mail schreef tv- en radiopresentator Katy Hill in haar blog: “Kate was in feite beroofd van de intieme magie van die eerste paar kostbare uren.”

Lees ook  Wanneer de honden deze man zien zijn ze helemaal door het dolle heen, om een bijzondere reden!

Er zijn ook reacties op sociale media gekomen, waarbij verschillende vrouwen toegaven dat ze tegen de media-uitstraling van Kate zijn.

“Ik wilde schreeuwen, ‘Nooooo Kate’. Ik verwacht niet dat een vrouw uren na de bevalling een panty en hakken en oorbellen zal dragen, ‘zei een andere vrouw.

Sommigen verdedigden Kate echter. TV-presentator Saira Khan zei: “Ik kan niet geloven dat mensen boos worden, omdat ze zich inspant. Ze zag er fantastisch uit. Je weet wat, goed voor haar.¨

“Ik denk dat we moeten ophouden om vrouwen aan te vallen. Ze is daar om de menigte te behagen, wat haar werk is. ‘ De belangrijkste kritiek is gericht op het idee dat Kate alleen moet zijn gelaten om van haar pasgeboren baby te genieten. De foto van BBC-verslaggever Nina Warhurst – waar ze zichzelf zeven uur na het bevallen van een foto van Kate vergelijkt – is al wijd verspreid.

Wat vind jij? Moet Kate met rust gelaten worden? Zijn de zaken op de juiste manier afgehandeld? Laat het ons weten!

Vrachtwagenbestuurders parkeren naast elkaar onder een brug om suïcidale man te redden.

Doodsoorzaak Avicii bekend