in

Moeder zorgt met foto van gepiercte baby voor opschudding.

Enedina Vance wist precies waar ze mee bezig was toen ze deze foto op haar Facebookpagina postte. We zien haar zes maanden oude baby met een piercing in haar wang.

Dit is wat de moeder uit Ohio te zeggen had:

“Dus ik heb de wang van mijn dochter laten piercen! Het ziet er zo schattig uit, niet? Ik weet dat ze het geweldig zal vinden! Ze zal me later bedanken als ze ouder is. Wanneer ze het niet leuk vindt, kan ze het er gewoon weer uithalen. Geen probleem. Ik ben de moeder, ze is mijn kind, ik doe wat ik wil en neem alle beslissingen totdat ze 18 jaar oud is, en zij is van mij! Ik heb van niemand toestemming nodig – ik vind haar gewoon schattiger met haar gepiercte wangetje.

Dit is geen misbruik! Als dat zo was, zou het illegaal zijn, wat het niet is. Mensen piercen hun baby’s elke dag, en dit is niet anders. Mijn baby, mijn beschikking. De keuze van de ouders, de rechten van de ouders! Veroordeel mijn beslissing niet, we voeden onze kinderen allemaal anders op en dit zijn jullie zaken niet!”

Lees ook  Moeder vecht voor haar leven in het ziekenhuis, niet wetend wat er met haar kinderen is gebeurd

De foto verspreidt zich als een lopend vuurtje over de sociale media en de geschokte reacties blijven dan ook niet uit. De Amerikaanse moeder werd op zeker ogenblik zelfs met de dood bedreigd. Maar dan komt de aap uit de mouw: de foto is helemaal niet echt, maar bewerkt met Photoshop.

Eigenlijk wilde de moeder van zes de aandacht vestigen op iets heel anders. Ze is tegen elke vorm van verandering aan het lichaam van kinderen. Vooral dan tegen besnijdenis, waarbij de voorhuid bij jongens al op erg jonge leeftijd verwijderd wordt. Maar de moeder is ook tegen het maken van gaatjes in de oren bij meisjes.

Lees ook  Lief oud vrouwtje belt het ziekenhuis voor DEZE geweldige reden. De service medewerker blijft verbaast achter!

“Waarom zijn jullie allemaal verontwaardigd over mijn baby met gepiercte wang. Maar jullie vinden het allemaal prima dat een baby wordt gedwongen om het gevoeligste deel van zijn penis te amputeren? Het is niet schoner, niet gezonder en ziet er absoluut niet beter uit”, zegt de moeder.

“Waarom zijn mensen zo boos wanneer het gaat om het doorboren van andere lichaamsdelen? Wat is er anders aan de oren? Waarom zouden we onze lichamen moeten veranderen om ons aan te passen aan de sociale normen? Worden mensen zo overstuur omdat ik hen wijs op de dubbele standaard? Het moet een eigen keuze zijn wat een persoon met zijn lichaam doet, zelfs niet de ouders hebben het recht om hierover te beslissen.”

De bijdrage van de moeder werd meer dan 13.000 keer gedeeld en wekte een levendige discussie op.

Wat is jouw standpunt hierover?

Meisje heeft paniekaanval op vliegtuig. Mama draait zich om en beseft dat steward haar “speciale drankjes” geeft.

Kijkersbedrog in Temptation Island?