in

Moeder zegt tegen dochtertje “Ik hou van je.” Internet kan niet stoppen met lachen om de reactie van de baby

Deze moeder en haar schattige kleine dochter zeggen graag “I love you” tegen elkaar. Op het moment dat de moeder “I love you” voor haar dochtertje, Gemma Kate, zingt, herhaalt de dochter het op exact dezelfde wijze. Het is duidelijk dat de appel niet ver van de boom valt!

Babycenter legt uit dat kinderen rond Gemma’s leeftijd, in staat zijn om eenvoudige klanken van woorden te vormen, zoals te zien is in de video. Op de website staat: “ Het eerste echte woord, wordt vaak rond de eerste verjaardag door een baby gezegd. De eerste woorden zijn meestal eenvoudige namen of eenvoudig uit te spreken objecten. Het zijn in eerste instantie meestal zelfstandig naamwoorden, zoals “bal”. De woorden klinken niet altijd zoals ze uitgesproken horen te worden, maar worden wel consequent voor hetzelfde object gebruikt. “ond” voor “hond” bijvoorbeeld. Hoewel Gemma “I love you” niet perfect kan uitspreken, heeft ze de klanken wel goed onder de knie.

Lees ook  Meisje bedreigd nadat ze foto deelde van overvolle schoolgangen.

Gelukkig was de moeder aan het filmen tijdens de interactie en kon ze het mooie moment voor altijd vastleggen! Bekijk het schattige “I love you” liedje zelf in onderstaande video. Hebben jouw kinderen ooit iets tegen je gezegd dat je hart deed smelten? Deel deze waardevolle herinneringen dan in onderstaand reactieveld. Het is waar, er gaat niets boven ouderschap.

Lees ook  Wie kent die stoere Toet uit Flodder nog? ZO ziet ze er nu uit!

Moeder koopt speelgoed konijntje voor de begrafenis van haar pasgeboren baby, weken later kunnen artsen hun ogen niet geloven

Dove man wil simpelweg een kop koffie bestellen, dan geeft de serveerster hem een briefje dat hem diep weet te ontroeren