in

Moeder werd door monster neergeschoten – ze handelde bliksemsnel en wierp zich over haar zoon

Massaschietpartijen en terroristische aanslagen zijn lafhartige misdrijven die tragischerwijs vaak het leven van onschuldige mensen kosten. Mensen zoals jij en ik, die gewoon naar een winkelcentrum, kerk of school gaan. Mensen wiens leven veel te vroeg wordt beëindigd door een abominabele daad.

Vorige week vonden er twee massaschietpartijen plaats in de VS, in El Paso en Dayton. In El Paso opende een 21-jarige man het vuur in een Walmart-winkel. Twintig mensen overleden en 26 mensen raakten gewond, aldus The Daily Mail.

LEES OOK!
19-jarige verdrinkt voor ogen van z’n vrienden – die hem filmden in plaats van te helpen

Onder de slachtoffers bevindt zich Jordan Anchondo, die samen met haar echtgenoot André en hun zoontje van twee maanden oud in de winkel was.

Toen de paniek uitbrak, wist Jordan dat ze de winkel moesten verlaten, maar toen werd ze neergeschoten. De moeder had kunnen verstijven van angst, maar in daarvan greep ze haar zoon dichterbij en kroop over hem heen.

Jordan en André hebben de winkel nooit meer verlaten. Ze stierven kort nadat ze werden neergeschoten. Hulpverleners vonden de huilende baby op het moment dat ze de winkel binnenkwamen.

LEES OOK!
Kindjes van 1 en 2 jaar oud sterven gruwelijke dood in snikhete auto.

De schutter werd ter plaatse gearresteerd. Hij had racistische motieven voor zijn aanval en gaf aan dat hij Mexicaanse immigranten haatte. De man wacht nu op zijn proces.

Justitie eist de doodstraf voor de dader, berichtte het AD. Er is echter niets dat de slachtoffers hun leven terug zal geven.

Met haar laatste adem, beschermde Jordan haar zoontje. Het koppel laat, naast hun zoontje, twee dochters achter.

Rust zacht, Jordan en André.

Nikkie de Jager (NikkieTutorials) deelt groot nieuws!

Heeft Mark Rutte het geluk gevonden in de liefde?