in

Moeder weigert in te grijpen als haar dochter in het water valt – nu onthult ze de hartverscheurende waarheid

Na een opmerkelijke clip uit 2016, heeft moeder Keri Morrisson zichzelf verdedigd tegen de critici, tegenover mensen die beweren dat ze een vreselijke moeder is. Wanneer je de clip ziet, is het gemakkelijk om die conclusie te maken, maar Keri heeft nu haar reden voor haar actie gedeeld: “Voor mij gaat het om de bescherming van haar, dat is wat een moeder zou moeten doen.”

In de onderstaande clip is de kleine Julia in een zwembad te zien en achter haar zie je haar moeder Keri. Plots valt Julia met haar hoofd in het water, maar haar moeder zit gewoon te kijken. Hoewel ze moeite heeft om naar het wateroppervlak te komen, toch reageert Keri niet.

Maar er is een reden voor de actie van Keri’s, zo meldt FOX News.

Lees ook  Je gelooft het niet maar de dochter van Mr. Bean is echt bloedje heet

Een paar jaar voordat deze clip werd opgepikt op de sociale media, ging het gezin door een tragedie. Keri’s zoontje genaamd Jake, die toen 2,5 jaar oud was, verdronk toen namelijk en stierf.

– Een van de dingen waar ik echt moeite mee heb, is dat mijn zoon in het water viel zonder te weten wat hij zou moeten doen. En dat idee en deze visie zorgen ervoor dat ik wil dat mijn kinderen veilig zijn en dit ook in het water, zo zegt Keri tegen Fox News.

Daarom zwoer ze dat ze nooit dezelfde fout zou herhalen en besloot ze dat haar dochter zou moeten weten hoe zich in het water te gedragen.

– Voor mij gaat het om de bescherming van haar, dat is wat een moeder zou moeten doen, en Keri vervolgt:

Lees ook  Hij stierf alleen in een verpleeghuis. Verpleegkundigen dacht dat hij niets van waarde had, tot zij dit zagen!

– Ik heb het gevoel dat ik mijn zoon heb verraden en ik zal mijn dochter daarom nu niet teleurstellen.

Volgens Ashleigh Bullivant, van Infant Swimming Resource, kunnen baby’s in slechts 4 weken leren zwemmen, als je ongeveer 10 minuten per dag traint, zo schrijft Inspired.

Met zachte technieken kunnen ze dit van nature leren – de adem inhouden in het water en leren zwemmen.

Dus hoewel sommigen Keri veroordelen, doet ze dit uit een diepe liefde voor haar dochter.

Bekijk het filmpje hieronder. Gezien het aantal jonge kinderen dat sterft door verdrinking, is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om op vroege leeftijd te leren zwemmen. Deel dit artikel als je het ermee eens bent!

“Vader” gaat naar het ziekenhuis voor de geboorte van vijflingen, en krijgt te horen dat vriendin de hele zwangerschap geveinsd had.

Een fijne compilatie van de ergste beledigingen ooit op de Nederlandse tv!