in

Moeder vraagt vreemde om haar pasgeboren baby mee te nemen en haar achter te laten

Rachelle Sanders stond voor een ongelooflijk moeilijke beslissing.

Eerder deze maand was ze aan het rusten in het ziekenhuis, nadat ze via een keizersnede van een zoontje was bevallen. Toen kwam een verpleegster in paniek haar kamer binnen.

De kersverse moeder kon niet rennen of lopen door de keizersnede en werd, met Lincoln op schoot, in een rolstoel geplaatst. Ziekenhuismedewerkers probeerden iedereen zo snel mogelijk in auto’s te krijgen om de bosbrand te ontsnappen.

Rachelle werd in Davids auto geplaatst, een werktuigbouwkundig ingenieur van het ziekenhuis, zonder medische achtergrond. Op het moment dat ze weg wilden rijden, hoorden ze een gigantische explosie. Gasflessen hadden vlam gevat en waren ontploft. Mensen vluchtten uit hun auto’s uit angst om levend verbrand te worden. De achterlichten van Davids auto smolten door de hitte, aldus de Huff Post.

Lees ook  Ze vinden 10.000 kinderen begraven in een tuin – wanneer de reden onthuld wordt breekt mijn hart

„Ik dacht dat ik het niet zou redden, absoluut”, vertelde Rachelle aan CNN. „Ik wist niet of iemand van ons het zou overleven. Het was heel, heel erg angstaanjagend.”

De vlammen kwamen alsmaar dichterbij. De moeder besloot dat het leven van haar zoontje het allerbelangrijkste was en vertelde David: „Als het zover komt, als je moet rennen, neem de baby mee”, aldus de San Francisco Chronicle. „Laat mij achter.”

Tijdens hun rit werden ze meerdere malen gedwongen om van richting te veranderen en om te keren. Op een gegeven moment reden ze zelfs voorbij Rachelles huis, wat compleet verbrand was, alleen de schoorsteen stond nog.

Gelukkig overleefden Rachelle, Lincoln en David. Zijn achternaam kwam ze nooit te weten. Haar echtgenoot Chris en haar twee oudere kinderen waren ook ongedeerd.

Lees ook  Man beweert dat hij een muis aantrof in zijn blikje Red Bull.”

Na deze afschuwelijke en angstaanjagende ervaring vertelde Rachelle aan CNN: „Ik heb nooit een Thanksgiving gevierd waar ik zo weinig had, maar me zo dankbaar en gezegend voelde.”

Het moeten verschrikkelijke momenten zijn geweest voor Rachelle en alle andere mensen die door vlammen omringd waren. Gelukkig is het goed afgelopen en zijn moeder en kind gezond en wel!

Tragedie: man overlijdt nadat verplegers longen met schoonmaakmiddel spoelen

Disneyland Parijs gaat uitbreiden en wordt dubbel zo groot