in

Moeder voelt zich onzichtbaar voor huwelijk van dochter, ondergaat dan een transformatie die iedereen met verstomming slaat

Je oncomfortabel voelen door je uiterlijk is waarschijnlijk iets wat de meeste mensen ooit weleens hebben ervaren in hun leven.

Het kan vaak zelfs gewoon je kapsel zijn, en veel mensen hebben moeite met het vinden van de juiste haarstijl.

Dit is net hoe Bev zich voelde enkele weken voor het huwelijk van haar dochter. Ze probeerde wanhopig om er fantastisch uit te zien om haar zelfvertrouwen op te krikken. Toen hoorde ze over een bepaalde kapper/stylist, Christopher Hopkins, en stelde hem de vraag: “Kan jij me helpen?”

Bev’s dochter zou trouwen en Bev was verheugd op die feestelijke dag. Maar toen ze binnenstapte in het salon van Christopher, had ze nooit durven inbeelden dat wat hij zou doen, alle gasten hebben grote ogen getrokken.

Lees ook  Zie Wat WIFI, mobiele telefoons, en iPads doen met de hersenen van je kind. Dit is ongelooflijk!

Ze vertelde aan Christopher dat ze zich onzichtbaar had gevoeld de afgelopen jaren, en dat ze zichzelf opnieuw levendig wilde voelen. Hij nam zijn schaar, kam en haarkleurmiddel bij de hand en begon aan de transformatie.

Gedurende een hele tijd babbelde Bev met allerlei mensen, en gezien ze er een hele poos verbleef werd ze een ware attractie in het salon. Toen hij klaar was met zijn werk, was de transformatie verbluffend!

Toen Christopher klaar was, vertelde hij aan Bev om in de spiegel te kijken om haar nieuwe stijl te kunnen zien. Bev kon haar ogen niet geloven. Christopher’s magische vingers hadden een waar mirakel tevoorschijn getoverd! Dankzij hem kon Bev nu vol trots naar het huwelijk van haar dochter gaan.

Lees ook  Deze 13-jarige werd verkr*cht door een groep jongens. Wat er 2 jaar later gebeurde, brak mijn hart.

Bekijk de video hieronder en zie het moment wanneer alles onthuld wordt aan Bev. Het is net een volledig ander persoon die het salon verlaat! Ik stond met mijn mond vol tanden, maar was erg gelukkig voor haar. Ze was het waard!

Like en deel dit als je even geinspireerd bent als mezelf door deze transformatie!

Gepubliceerd door Dailynieuws.nl. Klik aub op “vind ik leuk”.

Ziekenhuis geeft 9-jarige jongen met terminale kanker vervroegde Kerstmis voor hij zou sterven.

Dit schandaal zal dierenvrienden razend maken: Jockey doet het ondenkbare, en het ligt vast op camera