in

Moeder vermoordt op brutale wijze haar zoon, wordt gearresteerd en deelt dan nog meer verontrustend nieuws mede aan de agenten

Een moeder uit Texas, Meagen Work (20), die haar 2-jarig kind sloeg en hem levend had begraven, is in de gevangenis bevallen van een jongen. De rechter moet nu beslissen of het kind in een pleeggezin wordt geplaatst of aan een familielid wordt toevertrouwd. Er werd een hoorzitting gehouden en de beslissing zou binnen enkele dagen volgen.

De vrouw was vier maanden zwanger toen ze gearresteerd werd voor de moord op haar zoon, Colton Brandt Turner, nadat zijn stoffelijk overschot in het bos werd aangetroffen. Een vriend alarmeerde de politie nadat die bezorgd was over de verblijfplaats van de baby. De vriend van Work, Michael Brandt Turner, bekende de feiten en leidde de speurders naar de plaats waar de baby begraven werd.

Lees ook  Man redt hond van verdrinkingsdood, de reactie van de hond is inmiddels meer dan negen miljoen keer gezien

Work van haar kant kwam met de meest uiteenlopende verklaringen aanzetten. Eerst beweerde ze dat ze haar zoon aan een stel in een restaurant had weggegeven en daarna beweerde ze dat haar zoon in een motelkamer overleden was.

De jeugdbescherming had eerder vier klachten ontvangen over kinderverwaarlozing, maar kon daar geen gevolg aan geven omdat ze de dame moeilijk konden opsporen.

Een getuige vertelde dat ze gezien had hoe de moeder de tweejarige met zijn hoofd tegen een voertuig knalde en hem hevig door elkaar schudde. Na de dood van Colton deelde de familie op Facebook vreselijke foto’s van zijn verwondingen. De baby had diepe snijwonden en zware bloeduitstortingen op zijn hoofd en rug.

Lees ook  Vrouw moet voogdij over haar hond delen met buurman: “Mijn hart is gebroken”

De pasgeboren baby werd in afwachting van een beslissing van de rechter onder het hoederecht van de overheid geplaatst.

Heeft deze moeder nog recht om een kind op te voeden?

Laat van je horen in de reactie op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Teleurgestelde MMA fighter slaat ringmeisje vol in het gezicht nadat hij de wedstrijd verloren had.

Wat gebeurt er als je je kind achterlaat in een snikhete auto? Bekijk de video voor het schokkende resultaat!