in

Moeder verbaal aangevallen omdat ze op gehandicaptenplaats parkeerde.

Alexandra Bennet (29) zat met haar zoon in de auto voor een dokterspraktijk in Cheshire toen een man, die ook een gehandicaptenkaart had, tegen haar begon te schreeuwen. Hij zei dat ze moest vertrekken en dat ze daar niet mocht staan.

De schoonheidsspecialiste lijdt aan fibromyalgie en heeft over haar hele lichaam pijn. Alexandra legde het moment vast waarop de furieuze man tegen haar aan het schreeuwen was. Nog erger is dat de 10-jarige zoon van Alexandra dit allemaal moest aanschouwen.

Lees ook  Fajah Lourens deelt eerste foto met nieuwe liefde

Bizar genoeg zegt de man nog “trek de racisme kaart niet”, hoewel Alexandra tijdens de interactie nooit iets over ras had gezegd.

De man zei ook nog: “Je komt hier, en je parkeert je auto op een gehandicaptenplaats. Je bent gewoon te lui om te wandelen.”

Alexandra postte de video gisteren op Facebook met de tekst: “Het is geen wonder dat mensen geen respect meer hebben voor ouderen. Dinsdagochtend deed ik gewoon mijn ding, en dan krijg ik dit soort misbruik!”

“Voor zij die het niet weten ik ben gehandicapt, dus ik heb ook een gehandicaptenkaart om op gehandicaptenplaatsen te parkeren. Ik ben overstuur, ik word constant lastiggevallen omdat ik er niet gehandicapt uitzie en zo tegen me schreeuwen in het bijzijn van mijn zoon is gewoon walgelijk.”

Lees ook  14-jarige neergestoken, 13-jarige dader nog op de vlucht

Fibromyalgie is een lange termijn aandoening die pijnen over het hele lichaam veroorzaakt. Het ontwikkelt zich doorgaans tussen de 30 en 50 en komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

Bekijk de schokkende verbale reactie van de man hieronder.

Ouders komen op televisie om vermiste dochter te vinden – 5 jaar later wordt hun donkere geheim onthuld

Echtgenoot blaast laatste adem uit met vrouw langs zijn zijde. Dan ziet hun dochter een hartverscheurend detail.