in

Moeder vecht voor haar leven in het ziekenhuis, niet wetend wat er met haar kinderen is gebeurd

Helaas zijn er families die hun leven leven in angst en zenuwen, ondanks dat iedereen een veilig thuis verdient. Zelfs als ze alles doen wat ze kunnen, is er geen veiligheid of hulp.

Voor één familie zou het uitblijven van hulp resulteren in tragedie. De 35-jarige moeder van 5 Michelle had de autoriteiten herhaaldelijk verteld dat zij en haar kinderen niet veilig waren in hun huis in Greater Manchester, Engeland.

Maar niemand hielp haar.

Nu ligt Michelle in coma, en ze weet niet dat vier van haar kinderen dood zijn.

“Michelle is maanden onveilig geweest in dat huis en de politie wist daarvan, de sociale diensten wisten daarvan, de gemeente wist daarvan, en het spijt me dit te moeten zeggen… maar ze hebben haar laten zitten, en mijn zus en haar kinderen hadden dit alles overleefd als die mensen hun werk hadden gedaan,¨ vertelt Michelle´s zus Claire Pearson aan The Sun.

Lees ook  Terwijl zijn 2 kinderen waren vermist, verschijnen ze 3 jaar later plotseling voor zijn deur

Nu ligt Michelle in coma, en als ze wakker wordt zal ze het hartverscheurende nieuws horen dat vier van haar kinderen niet langer leven.

Mike Pearson, de opa van de kinderen, legt uit dat Michelle heeft gesmeekt om een veilig huis, een week voor de tragedie. Maar de lokale veiligheidsdiensten geloofden niet dat het onveilig was voor de familie om thuis te blijven.

Vroeg in de morgen van 11 december dit jaar, vloog het huis van Michelle en haar kinderen in brand. Maar het was niet zomaar een brand die de catastrofe veroorzaakt: het was een benzine aanval.

De 15-jarige Demi stierf in het huis, de 8-jarige Brandon en de 7-jarige Lacie stierven in een ambulance op weg naar het ziekenhuis en de kleine Lia, slechts 3 jaar oud, stierf in het ziekenhuis, enkele dagen na de brand.

Michelle ligt nog in coma en haar familie wacht met angst en beven tot ze haar moeten gaan vertellen wat er met haar kinderen is gebeurd.

Lees ook  Opa ontmoet zijn pasgeboren kleindochter in ziekenhuis – seconden later beseft hij dat zijn dochter gelogen had over alles

Drie mensen van 20-25 zijn gearresteerd voor moord.

Michelle´s broer, Matt Pearson, heeft een GoFundMe-pagina gestart om geld bijeen te brengen om voor de begrafenis van de kinderen te betalen.

Buiten het huis liggen bloemen en kaarsen van buren en familie, die rouwen om de tragische gebeurtenis. Nu hoopt de familie dat Michelle zal herstellen, en ze zullen hun best doen om door deze verschrikkelijke tragedie te komen.

Er zijn hier geen woorden voor. Vier onschuldige kinderen omgekomen, en zelfs als de daders worden veroordeeld zal het de kinderen nooit doen terugkomen.

Hieronder kan je de vader van Michelle over de tragedie zien praten:

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als je denkt dat IEDEREEN beter moet opletten op signalen, zodat onschuldige kinderen niet hoeven te lijden!

Man probeert dakloze hond op strand te schoppen, krijgt een koekje van eigen deeg

Hond wordt gered uit de brand, twee maanden later doet ze een ongelofelijke ontdekking in het huis