in

Moeder van twee moest haar oog laten amputeren na vreselijk make-upongeluk.

Erica Diaz, een moeder van twee, had twee jaar geleden een vreselijk ongeluk met haar make-up waardoor haar oog geamputeerd moest worden. Na een avondje stappen met vrienden kwam Erica thuis en begon ze haar gezicht te wassen. Op dat moment voelde ze dat haar linkse ooglid een beetje vreemd aanvoelde.

Lees ook  School stuurt 10-jarige jongen terug naar de klas nadat hij gepest werd. Later wordt hij met een hersenbloeding naar de spoedafdeling overgebracht.

Bleek dat een beetje glitter van haar oogmake-up in haar oog terecht was gekomen. De glitter had in haar hoornvlies gesneden en was beginnen te ontsteken.

Helaas verspreidde de infectie zich snel en algauw was haar hele oog met pus gevuld. De intense druk die Erica voelde was ondraaglijk, en uiteindelijk had ze een operatie nodig om het probleem te verhelpen.

Lees ook  Echtgenoot deelt trouwfoto´s, maar mensen zien zijn vrouw en weigeren hem te geloven

Helaas konden de dokters haar oog niet redden. Wees alsjeblieft voorzichtig bij het aanbrengen en verwijderen van make-up.

Glitter maakt je mooier, maar brengt blijkbaar ook gevaren met zich.

DEEL dit met je vrienden en familie!

Tiener met falende hartkleppen stort in als mama haar vertelt dat ze hun ziekenhuistassen opnieuw moeten pakken.

Papa verkoopt z’n bedrijf om een pretpark van $51 miljoen te bouwen voor zijn dochter met autisme en andere kinderen met een beperking.