in

Moeder poseert met 2 kinderen op het strand. Werpt 1 blik op foto en grijpt dan opnieuw naar haar camera.

Kirsten Bodly uit Perth in Australië was met haar gezin op het strand. Maar in plaats van te genieten, voelde Kirsten zich ongemakkelijk en beschaamd in haar badpak. Kirsten vond het extreem stresserend dat ze als zwaarlijvige vrouw een badpak droeg. Maar nadat ze verschillende uren dacht dat iedereen naar haar keek, had Kirsten een levensveranderend inzicht.

Nu hebben haar wijze woorden een wereldwijde impact.

Van zodra ze thuis was, sprong Kirsten achter haar computer en deelde haar belangrijke inzicht. Ze schreef:

“Vandaag markeert een nieuw begin voor me. Het grootste deel van mijn leven haatte ik mijn lichaam. Ik walgde ervan en verafschuwde het. Zo graag wilde ik het veranderen, ik wilde het kleiner, dunner, … minder dik.

Ik gebruikte en misbruikte het, ik verweet het om een heleboel dingen en voelde me vreselijk beschaamd over mijn kwabben en putjes. Alsof ze op een of andere manier bepalen wie ik ben.

Lees ook  Wtf: Meisje gebruikt per ongeluk ontharingscrème in plaats van shampoo

Onlangs las ik iets over iemand die tussen de lijnen zei ‘om foto’s te maken met je kinderen want wanneer je er niet meer bent, is dat het enige wat ze nog hebben en het raakte een gevoelige snaar.’ Meestal vermeed ik foto’s omdat ik er niet goed op stond.”

“Niet meer! De waarheid is dat ik het beu ben om me beschaamd te voelen over mijn lichaam. Het heeft me al 41 jaar lang gesteund … Dus vandaag laat ik het los.

Ik laat de haat en afschuw voor mijn lichaam en kies ervoor om ervan te genieten. Ik maakte deze foto zodat mijn kinderen deze dag samen kunnen herinneren, cellulitis en al.

Lees ook  Vader overlijdt bijna aan bloedvergiftiging door nagelbijten

Niets bedekken. Geen handdoek, geen filters, gewoon ons. En weet je wat? Ik ben niet beschaamd. Echt. Ik maakte deze foto en het enige wat ik zie is hoe gelukkig we zijn en dat is geweldig. Ik voel me eindelijk vrij en dat voelt geweldig!”

Dankzij dit levensveranderend inzicht kan Kirsten eindelijk genieten van de mooie momenten met haar familie. Ze weet dat er geen reden bestaat om zich constant zorgen te maken over wat andere mensen over haar denken.

“Ik stond op het strand, en boeide me erover op en besefte dat de enige persoon die me op dat moment veroordeelde ikzelf was.”

Iedereen zou zich goed in zijn vel moeten voelen en van de tijd met z’n geliefden moeten genieten!

Vrouw op paard rijdt overvolle nachtclub in Miami binnen

Oudere man valt 10-jarige meisje lastig, dan onderneemt een heldhaftige hond gelijk actie