in

Moeder ontmoet een vreemde in de winkel die opeens tegen haar dochter zegt: “Zeg maar dag tegen mama”

Het gebeurt regelmatig in de supermarkt: een ouder en een kind staan ​​in de rij om te betalen en andere klanten kunnen het niet laten om te zeggen hoe schattig hun kind is.

Negen van de tien keer is dit volkomen ongevaarlijk, maar als ouder is het belangrijk om toch altijd op je hoede te zijn.

In zeldzame gevallen kan deze vreemdeling andere motieven hebben om met een ​​ouder te gaan praten… iets wat moeder Amanda Cropsey Florczykowski maar al te goed weet. Nu wil ze andere ouders waarschuwen om op hun hoede te zijn.

Moeder Amanda Cropsey Florczykowski was aan het winkelen met haar dochter in Longview, Texas.

“Ik ging aan het begin van de middag in de rij staan bij de plaatselijke winkel. Ik heb mijn dochter uit de wagen gehaald en het paar dat voor ons stond, begon een typische conversatie over hoe ‘schattig je dochter is’ en vroeg vervolgens herhaaldelijk naar haar leeftijd. Aanvankelijk dacht ik dat er een soort culturele barrière was, maar ik werd al snel ongemakkelijk door de lichaamstaal van de vrouw in de nabijheid van mijn kinderen, “schrijft Amanda op Facebook.

“Ik tilde mijn dochter op en de vrouw vroeg of ze haar kon vasthouden. De vrouw was zo dichtbij dat mijn peuter haar armen om de vrouw heen sloeg voordat ik echt kon reageren. In een oogwenk veranderde haar houding en stapte ze naar achter. Ik greep mijn dochter vast toen de vrouw zei: ‘Zeg maar dag tegen mama’ – iets wat je niet tegen een kind zegt. De vrouw verzette zich zelfs toen ik mijn dochter uit haar armen haalde, “vervolgt Amanda op Facebook.

Lees ook  Hond vangt twee kogels op om jong meisje te beschermen tegen overvallers.

“Hun gesprek was gericht op het afleiden van mij en alles gebeurde in slechts enkele ogenblikken. Nadat dit paar was vertrokken, zag ik de man op een paar meter afstand in mijn ooghoeken staan, alleen, zonder boodschappen, naast een gesloten kassa. Hij keek in tegenovergestelde richting, maar keek over zijn schouder naar mij; het was duidelijk dat hij mij in de gaten hield, “waarschuwt Amanda op Facebook.

De man bleef Amanda en haar kind toekijken. Ze reageerde door terug te staren, luid te praten met de kassiere over de beveiliging in de winkel en het verdachte paar. De kassiere dacht dat het stel Amanda kende, te oordelen naar hun lichaamstaal.

Gelukkig konden de moeder en dochter veilig de winkel verlaten.

Toen ze naar huis ging, vond ze op internet wat dingen over mensenhandel en ontdekte dat sommige ontvoeringstechnieken overeenkwamen met haar eigen ervaring die dag in de winkel.

Amanda weet niet zeker wat de bedoeling van het stel was, maar het was duidelijk dat er iets verdachts aan de hand was. Ze wil nu een bericht schrijven op Facebook om andere ouders te waarschuwen om op te letten op dergelijke signalen.

Lees ook  De politie heeft wrede tieners geïdentificeerd, die hun hond zonder genade schopten en sloegen

Amanda wil vooral de aandacht vestigen op een paar dingen om op te letten:

“Ontvoerders werken vaak in groepen en positioneren zich in de winkel. Hoewel het niet zou lijken dat deze drie personen samen winkelden, weet ik zeker dat deze man en het stel een team waren. ”

“Dit paar was van Aziatische afkomst en de man was blank en bedekt met tatoeages – allemaal waren halverwege de jaren ’30. Pas op, ongeacht de kleur, het uiterlijk, de leeftijd of het geslacht. ”

“Het echtpaar had twee items van weinig waarde afgerekend. Iets dat ze gemakkelijk konden achterlaten. ‘

“De vrouw kwam tot twee keer toe heel dichtbij en legde twee keer haar hand op mijn mand. Ze creëerde een route voor mij om mijn boodschappen te doen, waardoor mijn aandacht verdeeld bleef tussen mijn kinderen en mijn boodschappen. ”

Wat een ervaring. Maar ik ben dankbaar dat Amanda en haar dochter veilig weg konden komen!

Deel dit artikel om andere ouders te waarschuwen om te allen tijde op hun hoede te zijn. Als het slechts één ouder kan helpen om zijn of haar kind veilig te houden, dan is het de moeite waard!

Oudere man valt 10-jarige meisje lastig, dan onderneemt een heldhaftige hond gelijk actie

Deze hond werd verwaarloosd omdat hij niet kon lopen en blind was.. maar toen gebeurde er iets geweldigs in zijn leven