in

Moeder met 6000 tumoren durft de deur niet uit: op een dag verzamelt ze al haar moed

De meesten van ons hebben wel iets waar we niet tevreden over zijn, waar we ons voor schamen of wat we niet willen vertellen aan onze omgeving. Maar voor Libby Huffer was het niet zo eenvoudig.

Toen ze in haar tienerjaren was, wat voor bijna iedereen een zware tijd is, leerde ze dat ze leed aan neurofibromatose of de ziekte van von Recklinghaus, zoals het ook wel wordt genoemd. Het is een genetische ziekte die ervoor zorgt dat er niet-kankerachtige tumoren op het lichaam groeien.

De kleine tumoren bedekten Libby van top tot teen en zorgden er ook voor dat ze voortdurend pijn had.

Ze werd ook gepest vanwege haar uiterlijk en haar hele jeugd lang hoorden ze dingen als “freak” en “kikker”.

Toen Libby zwanger werd van haar dochter, werden de symptomen nog erger door alle hormonen. Uiteindelijk had ze meer dan 6000 tumoren die haar lichaam bedekten, en de pijn was bijna ondraaglijk.

Lees ook  Oma denkt dat ze aan het sterven is, dan onthullen de dokters wat ze in haar buik vonden.

Om de symptomen te verlichten, moest ze dertien verschillende medicijnen nemen. Alleen al het knuffelen van haar dochter zorgde voor ongelooflijke pijn.

De ziekte van Libby zorgde er ook voor dat ze continu werd opgemerkt. Ze kon zelfs niet naar de winkel zonder dat iemand haar aanwees of vroeg wat ze in haar gezicht had.

Zo weinig zelfvertrouwen dat ze bijna helemaal niet meer naar buiten ging.

In de loop der jaren onderging Libby tien operaties om de tumoren te verwijderen. Maar niets werkte en ze kwamen net zo snel terug als ze verdwenen.

En dus nam Libby vorig jaar een beslissing. Ze hield op met verbergen en liet haar lichaam zien in de hoop financiële hulp te krijgen. Om voor eens en altijd door de enige behandeling te gaan die haar zou kunnen helpen.

Lees ook  Het meisje geeft haar stervende zus in het ziekenhuis een kusje op de buik – en dan gebeurt er een wonder

In de video hieronder van “The Doctors” zie je dat Libby eindelijk de hulp gekregen waar ze zo lang van gedroomd had.

“Ik denk niet dat mensen me veel langer aankijken, kinderen kijken me nog steeds af, maar ik heb echt een groot verschil gemerkt”, vervolgde Libbey aan British The Sun:

“Nu heb ik niet zoveel grote tumoren op mijn gezicht en het voelt alsof ik na de operatie meer zelfvertrouwen heb.”

Bekijk de video hier om te zien welke geweldige transformatie Libby heeft ondergaan. Nu hoeft ze gelukkig niet meer bang te zijn naar buiten te gaan:

Deel deze geweldige transformatie met je vrienden op Facebook als je ook denkt dat het moedig was van Libby om eindelijk openbaar om hulp te vragen!

Man krijgt een gratis puppy, maar maanden later komen ze erachter dat het helemaal geen hond is

Het gezicht van de 9-jarige wordt veroorzaakt vanwege haar ziekte, maar haar moeder geeft niet op