in

Moeder leunt om baby te kussen – de pasgeborene doet iets wat ze nooit zal vergeten

De band tussen moeder en kind is fantastisch. Ik denk dat het zelfs begint voor het kind wordt geboren. En in tegenstelling tot andere banden tussen mensen, begint het niet traag en wordt het geleidelijk aan sterker. Nee, het start sterk, en blijft sterk.

Ik vermoed dat het daarom is dat de video hieronder zo razendsnel rondgaat op het internet. Het toont de liefde van een moeder voor haar baby, en die van de baby voor zijn moeder. Bovendien is het gewoon enorm schattig, hartverwarmend en helemaal hilarisch!

Lees ook  27-jarige sterft op tragische manier van kanker, dan ontdekt familie 24 uur later haar Facebookbericht

In de video houdt een moeder haar pasgeboren baby vast in de armen en kust ze haar zachtjes en zoet, zoals elke moeder doet. Maar dan gebeurt iets hilarisch. Van zodra de moeder stopt met het kussen van haar baby, maakt de baby een gebaar met haar lippen alsof ze nog een kusje wilt.

De moeder in de video kan niets anders dan luidop te lachen. Je kan echt zien hoe verrast ze is dat haar kleine baby’tje iedereen ontroert met haar schattigheid.

Lees ook  Ze zat jaren achtereen vast aan kettingen. Maar dan wordt Ceasar eindelijk vrijgelaten. Iedereen moet dit verhaal gelezen hebben!

Dan geeft de moeder haar baby opnieuw een kusje, en de baby doet het opnieuw!

Dit is het schattigste wat ik gezien heb in lange tijd! Ik begrijp volledig waarom de moeder niet kan stoppen met lachen. Het is een geweldig moment tussen moeder en kind die ze nooit zal vergeten.

Bekijk de ontroerende, tedere video hier:

Deel deze schattige video als je liefde wilt verspreiden vandaag!

Gepubliceerd door Dailynieuws.nl. Klik aub op ‘vind ik leuk’.

Twee kayakers zien een zak in de rivier drijven. Kunnen ogen niet geloven als ze er 6 kleintjes in vinden

Verscheurde moeder bezoekt graf van 4-jarige – is verwoest door wat ze vindt