in

Deze moeder knuffelt de moordenaar van haar dochter in de rechtszaal, de reden waarom is lovenswaardig

Twee jaar nadat haar dochter werd vermoord door een klasgenoot in een schoolbus, ontmoette Ady Guzman-DeJesus de moordenaar van haar dochter, Jordyn Howe, in de rechtszaal. Toen deed ze echter iets dat veel mensen moeilijk te begrijpen vinden. Ze omhelsde Jordyn en stemde in met zijn oproep voor een lagere straf.

Het is misschien moeilijk voor te stellen hoe een ouder de moordenaar van haar kind kan knuffelen, maar Ady zag de kans om de tiener een nieuwe kans te geven in plaats van hem voor een verschrikkelijke vergissing voor het leven op te sluiten.

Lees ook  Ze noemen hem gek wanneer hij verhuist naar een mobiel toilet – maar kijk nu wanneer de binnenkant getoond wordt

Jordyn schoot namelijk per ongeluk Ady’s dochter, Lourdes, neer toen hij het pistool van zijn schoonvader naar school meebracht. Hij liet het aan zijn vrienden in de bus zien toen plotseling een schot afging en Lourdes in de nek werd geraakt en tot haar dood leidde.

De moeder vroeg eerst om een ​​zware straf, maar betreurde het toen ze zich realiseerde dat Jordyn slechts een kind was tijdens de rechtszaak en zijn hele leven nog voor zich had. Ady vroeg in plaats daarvan voor een minimum verblijf in een jeugdinstelling met de voorwaarde dat Jordyn, wanneer hij zou worden vrijgelaten, rond zou gaan en met Ady zou praten over hoe gevaarlijk vuurwapens zijn.

Lees ook  Vrouw in coma bevalt van baby. 3 maanden later is de familie in het ziekenhuis getuige van een wonder.

Ady’s beslissing laat zien hoe verbazingwekkend vergevensgezind de mens kan zijn, en terwijl sommigen haar beslissing niet kunnen begrijpen, is vergeving op hetzelfde moment misschien de enige manier om om te gaan met tragische gebeurtenissen zoals deze. We prijzen Ady daarom voor haar moed en ongelooflijke begrip.

Vliegtuigmaatschappij zet 80-jarige blinde vrouw op verkeerde vlucht en bieden beledigende excuses aan.

Gepeste jongen ontmoet een hond met dezelfde huidziekte