in

Moeder is blut en genoodzaakt haar kettinkje te verkopen, maar ze rekende niet op de goedheid van de juwelier

Een vrouw, vergezeld door haar twee kinderen, kwam binnen bij een juwelierswinkel en wou haar gouden kettinkje verkopen. De juwelier, Noah, vroeg haar waarom ze de ketting wilde verkopen, aldus CBSDFW.

De vrouw gaf met tranen in haar ogen aan dat ze compleet blut was. Noah vroeg haar hoeveel ze voor de ketting wou ontvangen, waarop ze een bepaald bedrag antwoordde.

Toen gebeurde er iets fantastisch! Hij pakte zijn eigen geld, telde een aantal briefjes en gaf die aan haar. Precies het bedrag dat ze wilde ontvangen. Daarna gaf hij haar ook het kettinkje terug! De vrouw en kinderen keken hem perplex aan en de mondjes vielen zelfs open!

Lees ook  Drie jongetjes komen om in huisbrand nadat mama hen opsloot terwijl ze vrienden ging bezoeken.

Huilend omhelsde ze Noah, waarna hij zijn telefoonnummer opschreef, in het geval dat ze iets nodig had.

Het voorval vond verleden jaar plaats in het noorden van de Amerikaanse staat Texas. Noah is een Syrische vluchteling die drie jaar geleden naar de Verenigde Staten vluchtte voor de burgeroorlog in zijn thuisland.

De veiligheidscamera filmde dit geweldige gebaar dat hij deelde deze met één vriend in Syrië. Hij had nooit verwacht dat diegene de video zou uploaden en dat deze viraal zou gaan. “Ik voel me goed en dat is genoeg. Beter dan veel geld”, vertelde hij aan CBSDFW.

Lees ook  Man zat 38 jaar onschuldig in de gevangenis, wordt vrijgelaten samen met zijn trouwe viervoeter

Noah verdient alle lof die hem toekomt! Bekijk hieronder zelf de beelden (de Engelse ondertiteling laat soms wat te wensen over en heeft het over een ring in plaats van kettinkje). Laat ons weten wat je van zijn actie vindt in de reacties en vergeet niet dit fantastische optreden te delen met vrienden en familie.

Zwarte piet-actiegroep pleegt inval op basisschool Utrecht en bezoeken huis Sylvana Simons

Foutje kan gebeuren: Kindje verwart koning Willem-Alexander met héél iemand anders