in

Moeder in shock wanneer zoon geboren wordt met bloederige plekken, dan onthult dokter het ondenkbare

Toen Dylan vijf jaar geleden werd geboren, beseften zijn dokters al snel dat er iets helemaal fout was met de pasgeboren baby. De huid op zijn rug was donkerrood en de rest van zijn lichaam was bedekt met grote zwarte levervlekken.

Het bleek dat Dylan aan een ernstige aandoening leed, de Congenitale Melanocytaire Naevi (beter bekend als de reuzenmoedervlek). Ongeveer 80 procent van zijn lichaampje was bedekt in geboortevlekken.

De dokters legden aan Dylan’s moeder Kara uit, dat haar zoon verschillende operaties zou moeten ondergaan tijdens de eerste jaren van zijn leven.

We willen onze lezers waarschuwen voor de schokkende beelden hieronder.

Patiënten die lijden aan Congenitale Melanocytaire Naevi hebben een hoog risico voor huidkanker. Daarom is het zeer belangrijk dat ze continu in het oog worden gehouden voor hun geboorteplekken.

De gigantische moedervlek die Dylan’s rug volledig bedekt, was zodanig groot dat de dokters het chirurgisch wilden verwijderen. Maar het zou een zeer zware operatie worden aangezien het een huidtransplantatie nodig heeft, uit andere delen van het jongetje zijn lichaam.

Naarmate Dylan ouder werd, besloten de dokters om verder te gaan met de moeilijke operaties. Om genoeg huid te produceren voor transplantaten, moesten dokters implantaten in zijn lichaampje inplanten (zoals bij borstimplantaten).

Lees ook  Oh jee: déze namen bestaan over een paar jaar waarschijnlijk niet meer!

Dylan droeg drie maanden lang de implantaten waardoor zijn huid dikker groeide tijdens die periode. Het idee was dat er genoeg overtollige huid zou zijn om de gigantische moedervlek op zijn rug te bedekken, wanneer ze de vlek zouden verwijderen.

Het aantal operaties die Dylan tot zover heeft ondergaan zijn niet min. Na 26 operaties werd ongeveer de helft van de gigantische moedervlek op het lichaam van de jongen verwijderd.

“We houden vast aan de hoop dat de vlekken nooit terugkeren en kanker veroorzaken, maar hij kan op elk moment kanker ontwikkelen,” zegt zijn moeder Kara aan The Telegraph. “Hij ondergaat elke drie tot zes maanden chirurgie, afhankelijk van welk gebied op zijn lichaam.”

Ondanks alle operaties en zijn herstel, is Dylan een erg gelukkige, kleine jongen.

“We proberen te doen wat het best voor hem is, we willen hem het beste, gezondste leven geven die we kunnen geven,” zei Kara aan The Telegraph. “Dylan verbaast me elke dag, hij lacht altijd en voelt zich thuis in het ziekenhuis. Alle verpleegsters kennen hem.”

Lees ook  Buschauffeur Jason sterft aan corona nadat passagier vijf keer op hem hoestte.

Dylan weet maar al te goed dat hij anders is dan de meeste kinderen. Onbekende mensen stoppen en staren wel eens naar hem in het openbaar. Maar wanneer dat gebeurt, legt Dylan hen simpelweg uit waarom hij er zo uit ziet.

Mensen zijn over het algemeen erg nieuwsgierig, niet alleen onbeschoft. Er zijn tijden waarin mensen echter zeer gemeen kunnen zijn.

“In een winkel vroeg de winkelmanager ons ooit of we wilden weggaan, want een van hun klanten was boos toen hij ons kind zag. Dat maakte ons woedend natuurlijk,” zei Kara.

Maar de moeder weigert om haar zoontje te verbergen of er verlegen voor te zijn.

“Ik ben helemaal niet bang om hem in het openbaar mee te nemen, en wil niet dat hij zich zorgen moet maken of denken dat hij slecht is.”

De ouders van Dylan hebben een Facebookpagina opgericht voor mensen die zijn weg willen volgen. Klik op deze link voor meer info.

Dylan is een moedige, kleine jongen en is absoluut geweldig ondanks zijn geboorteplekken. We hopen echt dat de rest van zijn operaties vlot verloopt.

Deel Dylan’s verhaal om deze kleine vechter te eren!

Jack wordt wakker met blauw oog en een kater, vindt rare briefje van zijn echtgenote en begint te huilen

Bruce is op zoek naar koopjes op rommelmarkt – plots ziet hij een bekend object onder een tafel