in

Moeder in shock nadat gestolen foto van dochtertje als sekspop wordt gebruikt die voor €500 te koop staat

Een moeder in Florida heeft de ergste nachtmerrie van een ouder gehad nadat het beeld van haar dochter was gestolen en veranderd in een kinders*kspop die legaal werd verkocht op Amazon en andere websites voor volwassenen.

De moeder, die alleen als Terri geïdentificeerd wilde worden, werd vorige maand met afschuw achtergelaten toen ze foto’s tegenkwam van een advertentie voor een kinders*kspop die leek op haar achtjarige dochter Kat.

Terri zei dat ze een bericht ontving van een vriendin op 12 augustus die haar waarschuwde voor de pop die voor 559 dollar op Amazon te koop staat.

Ik las het bericht van mijn vriend en zag het beeld, en ik begon meteen ongecontroleerd te huilen,’ vertelde Terri aan de Child Rescue Coalition, een organisatie in Boca Raton die werkt tegen kinderm*sbruik en roofdieren.

Ik kon me niet voorstellen dat een of andere sicko de foto van mijn dochter zou gebruiken om zoiets lelijks en kwaadaardigs te creëren om te worden gebruikt voor misbruik door ped*fielen,’ voegde ze eraan toe.

De pop, die inmiddels van Amazon is verwijderd, werd op de website vermeld als ‘hoogwaardige s*xy poppen voor mannen’.

Er waren ook een aantal verontrustende klantreviews over het product, waaronder een in mei gepost, waarin stond: ‘Een goed product in deze tijd’.

Terri zei dat ze in ‘shock’ was dat een dergelijk product zou worden verkocht op dezelfde website die de familie gebruikt om te helpen met de gemeenschapsdienst van haar dochter.

Kat, die lijdt aan CVID (Common Variable Immune Deficiency) is een kind model, zei haar moeder.

Lees ook  Man sloeg baby dood nadat hij ontdekte dat het niet zijn zoon was.

Ze zei dat ze foto’s van het kleine meisje in een Facebook-groep had geplaatst waar ze updates deelt over de ziekte van Kat, gemeenschapsprojecten en modelleringswerk.

Terri gelooft dat het geslacht van de pop werd gemodelleerd nadat ze een foto van Kat deelde in de groep die haar zittend op een bank met haar benen gekruist met haar knuffeldier toont.

De pop in de advertentie had niet alleen een soortgelijke outfit en kapsel als die van haar dochter, maar ze poseerde ook op dezelfde manier.

Dit beeld had dezelfde sokken als mijn dochter en dezelfde houding als mijn dochter thuis op de bank. Ze had hetzelfde shirt en gelaatstrekken als dat beeld, zelfs hetzelfde knuffelbeest! Zei Terri.

En ik was in shock dat Amazon een ongepaste kinders*kspop op hun website verkocht, voegde ze eraan toe. Ik vroeg me af hoe dit legaal kan zijn in de Verenigde Staten.

Terri zei dat ze later vernam dat de advertentie sinds november 2019 op Amazon was geplaatst en dat ze onmiddellijk contact opnam met de website om het te laten verwijderen.

In een interview met NBC Miami zei Terri dat het product vier dagen later werd verwijderd.

Alle verkopers moeten onze verkooprichtlijnen volgen en degenen die dat niet doen, zullen worden onderworpen aan actie, met inbegrip van mogelijke verwijdering van hun account. Dit product is verwijderd’, zei Amazon in een verklaring.

Terri heeft sindsdien samengewerkt met de Child Rescue Coalition, die lobbyt voor een federale wet die de verkoop en aankoop van kinders*kspoppen verbiedt.

Lees ook  Vrouwen geschopt en gestoken

Terwijl de pop niet meer te koop is op Amazon, zei Terri dat ze het op verschillende andere websites heeft gevonden, waaronder enkele waar het n*akt wordt getoond en video’s heeft van mensen die uitleggen hoe ze het moeten gebruiken.

Ik kan soms niet slapen omdat ik dan alleen maar kan denken aan mannen die s*ks hebben met die poppen, en ik kan ze niet terugkrijgen. Ik wil ze gewoon verbranden’, zei ze tegen de nieuwszender.

“Ze moeten worden aangeklaagd als z*dendelinquent. Ze zouden een boete moeten krijgen. En deze websites moeten worden gesloten’.

De poppen van het kind geslacht zijn momenteel wettelijk legaal in de V.S. behalve in Florida, Tennessee, en Kentucky, echter, zeggen de verdedigers er een regelrecht verbod zou moeten zijn.

Ik wil een nieuwe federale wet om deze kopers als z*dendelinquenten aan te klagen. Ik wil dat de mensen die deze poppen maken verboden worden om ze te verkopen in de Verenigde Staten, en dat ze worden aangeklaagd en beboet,” zei Terri.

De CRC heeft een online petitie gelanceerd om de verkoop van kindersekspoppen te verbieden.

In een video die op Instagram op Woensdag werd gepost, draaide de kinderm*sbruikoverlevende verdediger Elizabeth Smart volgelingen aan om het verzoek te ondertekenen na het leren over het verhaal van Terri.

Dit is niet oké!!! Ga nu kijken, volg de link in hun bio en onderteken de petitie vandaag nog. Dit is iets makkelijks om te doen, impactvol en onmiddellijk. Ik walg er nu zo van.’ Zei Slim.

Studie onthult dat 1 op 30 mensen in de douche poept

Eend dood in ‘verwaarloosde, vieze vijver’: gemeente gaat er eindelijk wat aan doen