in

Moeder hoort arts naar adem happen na de geboorte, en ziet de houding van haar baby’s

Enkele seconden nadat Sarah van haar tweeling had bevallen, kon de arts die zojuist had bevallen niet anders dan om adem happen toen ze zag ze ter wereld had gebracht.

Het duurde niet lang voordat de rest van de kamer zich realiseerde dat er iets wonderbaarlijks en ongewoons was gebeurd bij deze bevalling.

Toen Sarah en Bill Thistlethwaite erachter kwamen dat ze een tweeling verwachtten, waren ze dolblij.

Maar de vreugde werd snel overgenomen door een gevoel van zorg toen artsen ontdekten dat de kinderen zogenaamde monocorionische tweelingen waren. Dit betekent dat de baby’s identieke tweelingen zijn van één ei en dezelfde placenta en innerlijke vruchtwaterzak delen.

Grote risico’s

Zwangerschappen zoals deze kunnen heel riskant zijn, Sarah werd 57 dagen voordat de tweeling werd geboren via een keizersnede in het ziekenhuis opgenomen.

Lees ook  Politie krijgt brief van 9-jarig meisje, dan zien ze een rekening van 10 euro en reageren onmiddellijk

Sarah en Bill hadden al een zoon en waren erg enthousiast over het hebben van twee dochters. Twee dagen voor moederdag 2014 was het eindelijk tijd voor de meisjes om naar buiten te komen en de wereld te zien.

De meisjes werden geboren met slechts 46 seconden tussen elke geboorte en waren beiden gezond en wel.

Zodra de meisjes eruit kwamen, hielden de artsen ze omhoog zodat hun moeder ze kon bekijken. Ze kon haar ogen nauwelijks geloven toen ze zag dat de twee meisjes elkaars hand vasthielden.

‘Mijn hart is net gesmolten,’ zei Sarah tegen PEOPLE. “Zelfs mijn man kreeg tranen in zijn ogen – ik denk niet dat iemand in de kamer het droog hield.”

Lees ook  Tijdens sneeuwstorm wordt een geweldige oplossing gevonden voor zwerfhondjes

Het is nu drie jaar geleden dat Jenna en Jillian zijn geboren. Tegenwoordig zijn de twee levendige kleine meisjes begonnen hun eigen karakter te ontwikkelen, maar ze hebben nog steeds één ding gemeen: ze houden ervan om elkaars hand vast te houden.

De meisjes vinden het heerlijk om samen te zijn en willen nooit iets zonder elkaar doen.

Godzijdank ging de ongewone zwangerschap goed. Het is heel mooi om te zien hoe Jenna en Jillian zijn gegroeid.

Deel het artikel met je vrienden op Facebook als je deze twee tweeling in de toekomst het beste gunt!

Zieke bejaarde ziet zijn oude laken op een veiling – beseft het ondenkbare en grijpt naar de telefoon

Wie kent die stoere Toet uit Flodder nog? ZO ziet ze er nu uit!